Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Végbéldaganat van? Vagy csak...

Végbéldaganat van? Vagy csak vastagbélrák létezik?

Figyelt kérdés
A végbéldaganatot lehet kívülről látni? Vagy kilóghat?
2013. ápr. 19. 23:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én ezt elhiszem,d emelyiknek higyjek 2 különbözőt mondtak... Ha azt s etudják mi az konkrétan hogy meressem leszedetni velük?
2013. ápr. 20. 16:41
 12/16 anonim válasza:

Nekem is kilógó polipom van pont tegnap voltam vele dokinál. Én azt hittem hogy csak aranyér. Sajnos nekem is műteni kell:( Én megbizok a dokiba mert az egyik legjobb ebben még külföldre is jár műteni. A polip átalakulhat rákká sajnos :(

Múszály leműteni.

2013. ápr. 24. 20:28
 13/16 A kérdező kommentje:
én tudom, de most mit higgyek? most akkor az polip, aranyér, vagy vadhús, mert ezt a 3 variáciot mondták, ilyen vmi redős valami lóg ki a fenekemből
2013. ápr. 25. 23:13
 14/16 A kérdező kommentje:
és már 1-1,5 éve ott van. de am nem hiszem, h eg ypoliőot nem ismernének fel, amugy polypus ani volt a papírra írva, ahogy olvastam ez nem is polip hanem ahhoz hasonló
2013. ápr. 25. 23:14
 15/16 anonim válasza:
12-es vagyok nekem is kilóg. Olyan mintha csak egy bőrdarab lenne. Nekem polipot mondtak ami belülről nő kifelé és az lóg ki :( Nem fáj nem okoz problémát a mindennapokban de engem zavar hogy ott van. Én a helyedben elmennék egy tükrözés és ott minden kiderül. Nekem is megcsinálták 5 perc alatt megvolt, mert csak kb 20 cm néznek ilyenkor ha a beleiddel nincsen gond.
2013. ápr. 26. 16:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Volt tükrözésem... Gasztros 1 éve, már akkor is meg volt ez a vmi, de vsak annyit mondtak, hogy vadhús, ne foglalkozzak vele együtt lehet élni... aztán engem zavart, így elmentem aztmondták polip, tpovábbküldtek máshova, az meg aztmondta aranyér... Most akk mivan, hány orvoshoz menjek még, h megtudjam mi az?
2013. ápr. 26. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!