Akik a paleo diétával fogytak le, mennyire tudták tartani a súlyukat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 14:22
1/6 Julie S válasza:
Mivel nem fogyókúraként vágtam bele és azóta is paleózom, így nincs ilyen problémám, hogy súlytartás. Fél év alatt, 2010 májusára elértem a saját ideális 58 kilómat, ami nem nagyon mozdult azóta semerre sem. Kivéve most, hogy kismama vagyok és így kb egy hónappal a szülés előtt +10kg-mal több vagyok, mint terhesség előtt, de ez sem látszik meg a "szükséges" részeken (pocak, mell) kívül. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Kismamaként is tartod a diétát?Lehet?
2013. aug. 31. 19:23
3/6 Julie S válasza:
Miért ne lehetne? Én nem diétaként tekintek a paleóra, hanem életmódként. És persze, hogy tartom, mivel kellemetlen tünetekkel jár számomra a glutén- és a tejfogyasztás. Ha ezeket amúgy sem enném, már akkor is közel járnék a paleóhoz. Amúgy eddig problémamentes volt a terhességem, még túrázni is sokat jártam a nyáron. És majdnem négy éve paleo szerint eszem, már szinte nem is tudom elképzelni, hogyan lehet másként.
4/6 anonim válasza:
6 hónap alatt lefogytam a kívánt súlyra, harmadik hónapja pedig tartom a súlyom. Természetesen továbbra is paleózom. Ez nem diéta, hanem életmód. Ha diétának fogod fel és abbahagyod, a lisztes-cukros kajáktól jó eredménnyel vissza fogsz hízni.
5/6 Citation válasza:
Természetesen a paleot terhesség mellett is folytathatod, mivel nem diéta, hanem teljes értékű étrend!
S hogy meddig tarthatod az elért eredményt???? Szerinted????
A paleo étrendel kihúzod a túlzott szénhidrátbevitelt.
Az elért célnál ezt a folyamatot megszakítod.
Ismét jön a töblet szhidrát.
. . .
Van ötleted, hogy mi jöhet a három pont helyére???
6/6 Tamás105 válasza:
Üdv!
Azt egyél amit szeretsz! Ne azt amit írnak! A mennyiség a lényeg! A mozgásodhoz arányosan! Ha sokat mozogsz ehetsz többet (fizikai meló)!
A nasi , csipegetést mellőzd! Magadtól ráfogsz jönni!!!
Ne mások etessenek írásokkal!!! Ez a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!