Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Összefoglalná nekem valaki,...

Összefoglalná nekem valaki, hogy hogy is kell ennek az egésznek nekiállni? Milyen eredményeitek vannak ezzel a diétával?

Figyelt kérdés

160/77kg vagyok jelenleg, azt tanácsolták, próbáljam ki ezt a diétát, de se eleje se vége az infóknak, amit találok róla. Összefoglalnátok nekem, mi meg hogy működik?

ti mennyit fogytatok, milyen súlyról(magassággal), mennyi idő alatt?

2013. márc. 11. 20:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon egyszerű: Tilos a tej és tejtermékek, a gabonák (és ami abból készült) fogyasztása, zöldségek közül pedig a hüvelyesek, mint a borsó, földi mogyoró, bab stb.

De szabad húst, zöldséget és gyümölcsöt enni. Mindent amit le tudsz vadászni és össze tudsz gyűjteni. Legyen az bármilyen zsíros hús, tepertő, szalonna, kolbász.

Ennyi a lényege.

2013. márc. 11. 21:35
 2/19 anonim válasza:
10%

Hát igen, tényleg rád fér a diéta...

Először is vonj meg magadtól mindenféle nasit, nasi alatt értem a csokit,chipset,sült krumplit, gyorskaját, pluszban még a sajtot is hanyagolhatod, mert nagyon nagy a zsírtartalma. Tejet csak kevés zsírtartalmút ha lehet! Egyél minél kevesebb kalória tartalmú ételeket! Mivel nem tudom hány éves vagy, ezért nem is tudom megmondani,hogy mennyi a kalória szükségleted, de ekkora testsúly mellett, ilyen magasággal, leviheted akár 500-al is! Amiket ehetsz: tojás,kenyér(ne sok), parizer, sonka, szafaládé, virsli! Én is diétázok, és CSAK vizet iszok, és lám ki lehet bírni kóla meg minden szarság nélkül! Mindennap mozogsz legalább fél órát, lesz hatása már másfél héten belül meglátod!

Ui.: a kalória tartalom ott van a termék hátulján ha esetleg nem tudnád!

2013. márc. 11. 21:38
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
"parizer, sonka, szafaládé, virsli" Ezeket a paleoban nem szabad enni, illetve sonkát igen, a sertésnek a lefüstölt combját, de mást nem. Parizer, szafaládé és virsli, na igen maximum 50%-os hús tartalommal nagyszerű.
2013. márc. 11. 21:40
 4/19 anonim válasza:
0%

második vagyok ..

ha olyan szafaládét vesz amiben 120 kalória van (1 szálban)és plusz eszik hozzá mustárt, és egy kis kenyeret nagyon jól lehet vele lakni!

2013. márc. 11. 21:45
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg nem lehet szafaládét enni ,mert szóját is tartalmaz.
2013. márc. 11. 22:09
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

2. válaszoló!

Nem nézted meg a topikot. Paleo diéta, tehát EGÉSZSÉGES táplálkozással való fogyás. Nem olcsó jóllakás, hanem elsősorban minőségi étkezés, és így biztosított hosszú egészség, egészséges fogyás a cél.

2013. márc. 11. 22:47
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
ez az az étrend, ahol én speciel annyit eszek amennyit akarok, tömöm magamba a kaját, de nem azért, mert a vacak szénhidrát kikényszeríti a szervezetemből ezt a fajta viselkedést, hanem mert olyan jól esik a finom és minőségi (nem drága) ételek evése, hogy hajaj :D hihetetlen mennyi pénzt kidobtam egy nap pl tejre, párizsira, virslire, ömlesztett sajtra, joghurtra... Most meg a jó öreg káposzta amit imádok, zöldség, édességnek napi max 2-3 gyümölcs. eddig nem voltam húsevő, most meg imádom :D bár sajnálom az állatokat is, de hát szegények finomak... Bocsi hogy offoltam :D Amúgy meg hagyd a francba a súlymérést pár hónapig, a kalóriaszámlálással az élen, élj paleósan, mozogj, és csodát fogsz látni :D
2013. márc. 12. 00:04
 8/19 anonim ***** válasza:
60%

tegnap 21:38

Ha nem értesz hozzá, akkor minek kínlódsz, hülyeségeket beszélsz és semmi köze se a paleohoz, de semmilyen más fogyókúrához!

AMúgy, nem értem mi értelme volt a rosszindulatú megjegyzésnek az elején, a kérdező nem kérte ki a véleményünket a súlyáról!

Kedves kérdező, egyszerű a paleo, ehetsz zöldségeket( a krumpli, kukorica nem az!), húst bármilyet( mondjuk, mivel fogyni akarsz, jobb ha inkább a soványabbakat választod), nasinak gyümölcsöt( nem sokat, nem túl édeset), magvakat( ebbőlse túl sokat). Reggelire tojás tökéletes, sonkával, gombával, kolbásszal, salátával, bármivel. Vacsira saláta egy kis tonhallal pl, ebéd hús zöldségekkel, párolva, sőtve, főzve, grillezve, ahogy jól esik, étkezések köztt meg 1-1 gyümölcs.

Sok sikert!

Én bevallom nem tartom be túl szigorúan ezt a diétát, a tejtermékekről nem mondok le, igaz, enm fogysztok sokat, de heti 1-2 alkalommal iszok egy kefirt vagy ilyesmit, néha egy kis sajt is megy, de emiatt jól megy a diétám, 16 kilót fogytam, úgy 8 hónap alatt.

2013. márc. 12. 08:05
 9/19 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

ez vagyok.

tényleg a paleo rész érdekelne.

Amúgy nagyon nagyon keveset eszem, kb mint egy kiscsirke. Egyszer feljött rám a súly, és azóta nem megy le.

2013. márc. 12. 08:17
 10/19 anonim ***** válasza:
Tényleg nem nzéel ki annyinak, vagy lehet a képek csalnak. Én ugyanennyi centi és 10 kilóval kevesebb vagyok, de nem vagyok vékonyabb. Legalábbis szerintem. Vagy a képek csalnak tényleg, nem tudom.
2013. márc. 12. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!