Paleo diétával milyen gyorsan tudok leadni kb.8-10 kiló zsírt?
Ja szerinted :D... És akkor mégis mit szeretne enni a nagyságos asszony?
Hagyd a fenébe ezt a retek paleót, mert nem vagy hozzá elég művelt az ételek összetételének terén.
Az inzulinrezisztenciához meg a pajzsmirígy gondokhoz meg nem tudom hogy jön a tej meg a gabona...
Eláruljak egy titkot?
A valóban működő étrendekben nincsen se tej se olyan gabona ami megdoná az inzulinszintet.
Ami megdobja az inzulin szintet azok a gyors szénhidrátok, mint a fehér kenyér meg a cukros dolgok és mivel elkényelmesedett életmódunkban nincs hova elfogyjon gyorsan elraktározódnak az energiatár meg már megint üres és éhes vagy.
Eredményesen fogyni kb 1kg/hét. Ez baromi gyors ahhoz képest, hogyha valaki izmot akarna felszedni az 1kg/hónap. Az elején... aztán csökken.
Az edzésről meg annyit, hogy gyakran látom, hogy a husimusi kisasszonyok nagyon szeretnek 2 kilós súlyokkal "majdmegszakadni". Ha eredményt akarsz akkor oda kell tenni magad. És ne aggódj sosem leszel terminántor, mert egy kicsit jobban odateszed magad a súlyzós edzésen.
És ne legyen egy nap a kardió és a súlyzós edzés. Főleg ne reggel futással mert az egész folyamat kontra produktív lesz. Nekem elhiheted, 5 éve foglalkozom a helyes táplálkozás és edzés módszerével.
HA a legtöbb ember kicsit utánaolvasna vagy venné a fáradtságot és megkérdezne egy hozzáértőt akkor nem születnének a falásrohamos kérdések meg az 500 kalóriás étrendek aztán meg a kötényhasas meg a fogytam ötöt visszahíztam 8at kérdések.
Hát, itt aztán igen sok paleós tanácsot kaptál...
3 hét alatt ne várj nagy fogyást, bár ennyi edzés mellett a fene se tudja. Nekem anno másfél hónap alatt ment le 10 kg mindenféle edzés nélkül (és utána be is lassult a fogyás), de én csak egy vagyok a sok paleós közül és van akinek ennél több idő kellett ennyihez.
Ha nem rövidtávra tervezed a paleót, akkor egyszerűen csak vágj bele és meglátod, mennyit változik a súlyod tőle. Viszont edzés mellett egyél rendesen, mert kaja nélkül senkinek nincs elég energiája.
Amúgy nem tudom, mi a gond a disznóhússal meg a kolbásszal. Én évek óta eszem ezeket és nem változtak tőle a kilóim. És egészségromlást sem tapasztaltam tőlük. Sőt paleo előtt is ettem mindkettőt.
Kedves kérdező, a kérdésfelvetésedből látszik, hogy nagyon fiatal vagy. Gyorsan lehet fogyni, de annak ára van. Ne kösd a fogyásodat határidőhöz!
Mennyi idő alatt szedted fel azt a 8-10 kg zsírt? Ugye nem 3 hét alatt?
Folytasd amit elkezdtél, mert jó úton jársz, és gondolkodj hosszú távon!
A palora olyanok mondanak ítéletet, akik nem, vagy felületesen próbálták. Én vén vagyok hozzád képest, mint az országút, már szinte minden diétát kipróbáltam.
A paleo-t 9 hónapja csinálom, az egészségemet mérhető paraméterek alapján (vérnyomás, vércukorszint, stb)rendbe tette, és mellesleg 9 kg-tól úgy szabadultam meg, hogy soha nem éheztem, 10 tojásos rántottából, 2 tojásos is bőven elég lett.Te keményen sportolsz mellette, biztos gyorsabban érsz célba! Sok sikert és jó egészséget kívánok neked!
ma 18:31
Csak annyi a baj vele, hogy mikor szigorúan paleósan étkeztem, de ettem disznóhúst, kolbászt, zsírban pároltam a zöldségeket 3 hónap alatt híztam 3 kilót, nemhogy fogytam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!