Lassítaná a fogyásomat, ha heti 1x gyümölcsnapot tartanék?
paleo életmódot folytatok, és fogyózom is, tehát napi 1000 kcal-t eszem kb, de nem éhezem egyáltalán mert paleo, tápláló ételeket eszem, sokat alszom, sok vizet iszom, és futok mellette.
A gyümölcsöket azonban nagyon szeretem és nyáron a fogyókúrában megengedett napi max 2-3-nál többet kívánok.
Ezért úgy gondoltam heti 1x kényeztető gyüminapot tartanék, kb 2 kg gyümölccsl (max 700 kcal)
Ez szerintetek lassítaná a fogyásomat?
Köszi!
Ha számít a meglátásom..
Gyümölcsszezonban a moderált (nem is mindennapos) gyümölcsevéssel nem lehet semmi gond egészséges embernél. Fogyhatsz is mellette. Vannak nyersvegán gyümölcsevők akik szép szálkásak gyümölcs alapú táplálkozással. Nem ők a minták, de elárulja hogy az emberi szervezet eléggé alkalmazkodó.
Kedves kérdező!
A paleo nem vallás, és mi nem vagyunk a felkent papjai.
Kísérletezz, gondolom minden nap felállsz a mérlegre, látni fogod, hogy lassítja -e a fogyásodat a gyümölcsnap.
Egyben azért biztos vagyok, nem a kínlódással együttjáró fogyás lesz tartós!
Ki kell próbálni, erre senki nem fog neked pontos választ adni.
Nekem például az egy hét ketogén egy nap gyümölcs rutin nagyon jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!