Étrendem, ez így jó lesz mára?
-2 alma
-2 nektarin
-2 tojás
-2 tojás + párolt répa
----------------------
eddig ennyit ettem.. soknak érzem a cukor miatt :// Ha ma már csak zöldséget eszem fogyhatok? Nem tudom miért tört rám a bűnözés..
kevés ehetnél húst is .
és ebbe mi a bűnözés? Egészéges dolgokat ettél, csak kicsit többet kéne és laktatóbbat
Ennél ehetnél bőven többet. Ez kb. 1 étkezés mennyisége. Ha napi 1x eszel, akkor viszont valószínűleg az 2x-3x ennyi lehetne. 4 tojás.. mellé akkor egy CSOMÓ zöldség kellene (mit ettél végül?)
Gyümölcsöt lehet enni, és ha jólesik.. hajrá, de szerintem értelmetlen reggelire. Reggelire tojás, hús, szalonna, sok-sok zöldség lehet jobb lenne. Már ha kívánod persze.
A paleo nem a koplalásról szól!!Vagy fogyókúra miatt csinálod?? Én totál jól tudok lakni vele.Ha, paleo kenyeret eszel, még kevésbé leszel éhes..Ami cukor, ami a gyümölcsben van, az nem sok..
Egyszerűen a nem-eket kell betartani..
De egy-egy nap "bűnözés" nem árt senkinek sem..Ajánlom Szendi Gábor könyveit..
Mi ebben a bűnözés?
Atyaiseten ne csináld már! Én éhenhalnék, ha csak ennyit ennék...ez kb. nulla kalória. És én egy vékony nő vagyok!!!
Felejts el a cukor számlálását a gyümölcsökben, zöldségekben!!!
JÓL KELL LAKNI! AZ Éheztetésnek totál semmi értelme!! A legnagyobb hiba, amit el lehet követni szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!