Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó lesz így az étrendem?

Jó lesz így az étrendem?

Figyelt kérdés

Reggelire:1 kefir vagy valami joghurt.

Tízóraira : 1 szendvics esetleg mellé narancs.

Ebéd :Amit a suliba főznek.

Uzsonna :Valami gyümölcs.

Vacsora:Vacsorára nem ennék semmit csak edzés után innék fehérjét: [link]

Edzésem:20perc kézi súlyzózás (különböző gyakorlatok) Utána hasizom:felülés és egyebek.

Végén 30-40perc sífutózás.

Ezzel mennyi idő alatt tudok ledobni 10-15kilót?Május végére menni fog?

Esetleg reggel is edzek? Kondi terem vagy valami torna?

Fehérjéből mennyit ihatok?

És tudnátok ajánlani valami jó zsírégetőt?

2011. márc. 13. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát annyit változtatnék, hogy reggelit és az uzsonnát felcserélném, vacsorára is ennék valamit (7 után semmit) pl nyers répát, vagy valamit :D

A többihez sajnos nem tudok hozzászólni

2011. márc. 13. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

reggelire szénhidrát kell, tegyél a joghurtba zabpelyhet, és kibékültünk :) vacsira jó az a cucc, de ha nem laksz jól vele, akkor egyél utána vmi zöldséget, felvágottat.

hülyeség h 7 után ne egyél, lefekvés előtt 2 órával legyen az ucsó étkezés és kész

2011. márc. 13. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kell 3-4 óra lefekvés előtt, de ez csak személyes tapasztalat... (első voltam)
2011. márc. 13. 21:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!De tudtok valami jó zsírégetőt ajánlani? mindjárt 16leszek, de nem tudom melyiket szedhetem ami hatásos is...És reggel is edzek?
2011. márc. 13. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:

egyiket sem, mert mind csak úgy működik, ha mellé szigorú diétát tartasz és mozogsz. akkor meg már minek szednéd? fiatal vagy, gyors az anyagcseréd, tudsz is mozogni, 2-3 hónap alatt simán lerepül rólad 10 kg.

azok az emberek szednek zsírégetőt, akik 30-40 kilókat akarnak fogyni, és egyszerűen nem mozdul meg a súlyúk. bár még nem hallottam olyanról, hogy pont egy fogyasztószer hozná meg a tartós hatást...

2011. márc. 13. 22:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Miért amit én leírtam az nem diéta??Így kb fele annyit ennék mint eddig és 2-szer annyit mozognék...
2011. márc. 13. 22:02
 7/11 anonim ***** válasza:
pont ezt mondom! hogy már egyébként is diétázol, meg mozogsz, akkor minek kéne mellé zsírégető? :) ne szennyezd vele a szervezeted, többet fog ártani hosszútávon, mint használni
2011. márc. 13. 22:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Fehérjéből jó az ha annyit iszok amekkora az adag:24gramm?
2011. márc. 13. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:
egy étkezésre, vagy egy napra? mert 1 napra inkább 80-100 g kéne (alsóhangon). 1 étkezésre jó.
2011. márc. 13. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha fehérjeturmixot iszol,mindig tartsd be a gyártó által javasolt mennyiséget.sztem heti 4-5 edzés bőven elég,mert az izmoknak pihenésre is szükségük van.ne szedj be semmi szart és ne legyél túl szigorú magadhoz,mert hosszútávon nem fogod bírni aztán megint jön a hízás.
2011. márc. 14. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!