Ha valaki annyira meghízott már, hogy striák vannak a hasán, akkor annak már sosem lesz szép lapos hasa ugye? Hiába fogy le akár 50 kg-ra is?
Jolinarnak üzenem (aki nem tudom, minek kommentel olyan kérdéshez, amiről nyilvánvalóan fogalma nincs): striák nem csak a hízástól keletkezhetnek. A mellékvesével ha problémák vannak, akkor is striásodik az ember, ha vékony. A pajzsmirigy helytelen működése is képes livid (vörös) striákat generálni. Vagy ha kamaszként valaki hirtelen nő, a bőre nem tudja követni. Csak hízás következményeként könyveli el sokmindenki.
Kérdezőnek: lehet szép, lapos hasad. A striák nekem összehúzódtak, és valóban, ha szolizol, szinte észrevehetetlenek. A bőröm kicsit laza, de legalább ha terhes leszek, már nem nyúlik tovább:)
Nyilvánvalóan fogalmam sincs? Honnan veszed.
Volt egy olyan barátnőm, aki mielőtt megismertem volna, meglehetősen nagydarab volt, és a striái 65 kilósan is megmaradtak, és nem lett lapos a hasa. Ezért feltételezem, véleményem szerint megalapozottan, hogy aki ennyire hajlamos a hízásra, hogy a mázsát közelíti, az már nem lehet utána 50 kilós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!