Ha valaki annyira meghízott már, hogy striák vannak a hasán, akkor annak már sosem lesz szép lapos hasa ugye? Hiába fogy le akár 50 kg-ra is?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 15:44
11/15 anonim válasza:
De lehet. A stria kialakulása teljesen egyéni. Van akinek 30 kg hízástól sem lesz sosem striája, de van akinek már 2 kg-tól is reped a bőre.
Viszont a striák sosem múlnak el, csak halványodnak.
12/15 anonim válasza:
Lehet 50 kilós. Csak ugye ahhoz akaraterő kell, ami a barátnődnek nem volt.
13/15 anonim válasza:
A striáknak SEMMI közük nincs hozzá, hogy mennyire tud lefogyni. Egyedül annyit jelez, hogy hirtelen fogyás/hízás történt, semmi mást.
14/15 anonim válasza:
A striák nem tűnnek el, idővel gyöngyházfényűvé halványodnak, és a barna bőrön kevésbé látszanak.
15/15 anonim válasza:
na én 13/f vagyok és nekem is vannak striák a hasamon és az első válaszoló egy kretén... szép bőröd és lapos hasad is lehet és le lehet fogyni 50 kilóra -.-. nekem van amikor nagyon eddzek (mert vizilabdázok,úszok,meg otthon eddzek.)akkor eltünnek mondjuk 1 hónapra.De ha nem eddzek vagy betegség miatt kihagyok akkor vissza jönnek. hogyha fiatal vagy akkor vissza tud még regenerálódni a bőrőd és láthatatlan lessz de ha pl 18 fölött vagy akkor már csak elhalványodik és bőrszínű lessz de NEM FOG TELJESEN ELTŰNNI!! direkt elmentem vele bőrgyógyászhoz és vannak krémek... .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!