Mit gondoltok jó, jobb lesz így? Alább a történetem és az étrendem.
Néhány hete még a ,,ló túloldalán” voltam. Kb. 6-800 kcal-t ettem egy nap. Aztán nem tudom mi történt és észrevettem a tükörben, hogy már nem az vok, aki voltam. Ekkor 162/43-as adatokkal rendelkeztem. Aztán hirtelen a túlevés lett úrrá rajtam. Egyszerűen csak akkor és addig voltam nyugodt, amíg ettem. Bármit és rosszullétig bármennyit ami elébem került, így szedtem fel egy hét alatt 2 kg-t.
Mikor megnyugodtam, néhány ilyen falási roham/déluán után, akkor elhatároztam, hogy lassan rendbe teszem magam. Íme hát a mai étrendem:
R: 150 g aludt tej + egy kovászos uborka
T: egy alma
E: párolt zöldség
U: 100 g dinnye, egy alma, és 3 evőkanálnyi tejbegríz
V: párolt zöldség natúr joghurt
Szia!
Huuu, velem ugyanez volt. 168cm 45kilo belenéztem a tükörbe, csont és bőrt láttam, megijedtem és zabálni kezdtem elsőnek csak rizsből, gyümölcsből meg húsból, de aztán mindenből ami elém került 2hét alatt 3 kilot híztam, bepánikoltam megint alig ettem
most felállítottam egy olyan étrendet amit anyagilag, időleg is tartani tudok
még mindig rettentően keveset eszel, a reggelid meg egyszerűen borzasztó, fujj nem is értem, én egész nap fosnék, hánynék ettől-remélem neked nem ez a célod
aludt tejhez natur zabpehely 35-40dkg és gyümölcs
alma az jó
ebéd okés de hús, hal kell, párolva, főzve, grillezve, sütve stb, hozzá rizs vagy főzelék vag törtkrumpli
gyümölcs jó
v-mehetne mondjuk túró joghurttal vagy párolt zöldség hallal, hússal, tojással, sajttal, vagy cottage cheese kaporral 1 kis magva buci, aludtej zabbal
tegnapelőtt 22:18
Én is lemérem... Még a hagymát meg a zsírt is, amin a húst sütöm...
Megbocsáss, de ez nincs meg 6-800 kalória, úgyhogy a lónak még mindig a túloldalán vagy. Hamarosan az ibolyának is a túloldalán leszel.
Megmondom, mi a NORMÁLIS étrend (amivel fogyni lehet, tehát nem súlytartó), bár szerintem felesleges.
Reggeli: 1 szelet kenyér, sonka, sajt, 1 paradicsom, 1 paprika, 5 cm uborka.
Tízórai: natúr joghurt vagy gyümölcs.
Ebéd: párolt zöldség, tenyérnyi szelet csirkemell.
Uzsonna: natúr joghurt vagy gyümölcs (a másik, mint amit délelőtt ettél)
Vacsora: párolt vagy nyers zöldségek ÉS maradék csirkemell vagy rántotta 2 tojásból vagy 2 virsli vagy pár szelet sonka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!