Ennél a diétánál miket, mikor lehet enni és miket kell betartani?
segítsetek, legyetek szívesek.
életmódot szeretnék váltani
Egyszerübb kérdezni, mint beütni a gugliba?
Hát igen..
Az a nyamvadt paradicsom igazi szénhidrát bomba, ráadásul még rost is van benne. Én gyanítom új elméletet kellene készíteni az elhízásjárványra, hiszen a keményítőfogyasztás nem lehet igazi ok. Hát aki sok zöldséget eszik az nem elhízott, pedig akár 30-40g keményítőt is megehet egész nap alatt! Hát ekkora ch terhelést (csak egy kóstoló egy átlagos nyugati konyhára jellemző ételből több keményítőt tartalmaz) ha elvisel, jól tolerál a szervezetünk akkor biztos hogy 3x-5x ennyi gyors felszívódású szénhidrát nem okoz gondot! Hát azért van a hasnyálmirigyünk, a keményítőt bontó enzimjeink hogy megoldják, nemde?
Annak is egy része rost, ami bizony 0 ch terhelést okoz a szervezetünknek (mint felszívódó cukor- 0).
na itt a különbség a keményítődús és a keményítőszegény zöldségeknél. Úgy általánosságban: egy kenyeres-rizses étkezéskor az ember megeszik 40-50g keményítőt (alsó hangon) egy zöldséges étkezéskor 4-5 g-ot. Egészen más a hatás.
És ez 29%-ban hasznos válasz. Tényközlés, gyakorlatilag műszerekkel mérhető, egzakt dolgokat írtam le. A vizet ha melegíted - melegszik szintű összefüggéseket.
Ez 71% szerint nem helyes, vagyis remélem hogy szimplán csak annyira evidens, hogy 'nem hasznos' leírni és ezért kapott 29%-ot.
Mert ha létezik olyan ember, aki ezzel nem ért egyet, az súrolja a baj fogalmát.
Ezzel fel is húztad az átlagot, már csaknem a mintavételi csoport fele.. gondolkodóképes lett! :)
Olvastam Einsteintől egy igen jót:
"Józan észnek azokat az előítéleteket nevezzük, amelyek összességét 18 éves korunkig belénk neveltek"
Ez sokat elárul az emberi viselkedésről, felfogásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!