Aki 3 műszakban dolgozik, hogy tudja betartani az update evést?
Remélhetőleg senki sem eszik sok szénhidrátot reggel csak azért, mert valami inkompetens majom ezt egyszer jónak titulálta. Zöldséget és húst pedig alighanem bármikor lehet enni, ez elég Updét? :)
Egyébként aki ad magára, a táplálkozására az leginkább mindig zöldségeket, húsokat eszik, tehát mindegy a napi beosztása, ez adja a legtöbb erőt, energiát (nem álmosít).
Én 10évig dolgoztam három műszakban és sosem ettem éjjel. De sajnos én rossz alvó is lettem, és 11-12 körül már ébren voltam. Tehát reggel 7-kor megreggeliztem, délben ebéd, este meló előtt 7-8-ig vacsi.
Mondjuk én nem a Norbi miatt, de egyébként is inkább délelőtt ettem a több szénhidrátot és este a sok fehérjét, talán ezért bírtam energiával az éjszakás műszakokat végigcsinálni, napi 4 órás alvások után is. Én a sok szénhidráttól szoktam fáradt lenni. Ha este ettem mondjuk rántottát, vagy valami húst, akkor nem voltam éhes reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!