Paleo ételekből ha sokat eszem akkor sem fogok hízni? Nagyon sokat ettem.
Paleozom 4 hónapja majdnem és mindig is olyan 1200 1400 kalóriát ettem, de a hétvégén hazautaztam anyuhoz aki rengeteg finom paleo ételt csinált( sült malac szalonnával, fasirttal töltött gomba, sült húsok, meg gesztenyés paleo süti) és nagyon sokat ettem. Meg nincs 4 óra sem de mar 2ezer kalória megvolt szerintem.
Most ettől hízni fogok vagy tartom a sulyom?
Ma már ne egyek semmit ha nem akarok hízni?
Hogy nem fogytál az más tészta :-)...olyannal találkoztam.
De hogy hízott volna valaki, olyannal nem...esetleg olyan valaki, aki előtte nagyon vékony volt.
Igen ilyen van, hogy nem fogy kellően az ember...kicsit át kell strukturálni a paleon belül is az étkezést.
Kevesebb gyümölcs, olajos mag pl.
NA igen szerintem egyébként elég jó a paleo nekem nem válik be/vált be mert mindenképp mennyiségkontrolra is szükségem,sok mindENT megtartottam az étkezésemben a paleo alapelvekből de jóval több szénhidrátot eszem(nem cukrot)
2000 kalória egyébként nem sok súlytartásnak hacsak nem 45 kg vagy ...kedves kérdező én vacsoráznék ha éhes vagyok pl salátát és azzal a paleo sütivel csínján bánnék
Nem arról van szó, hogy nem tartjuk fontosnak.
Az esetek nagy részében teljesen felesleges számolgatni.
Ha szabályokon belül maradsz, akkor nagy valószínűséggel így is - úgy is fogyni fogsz. A kérdés, hogy mennyit.
Van, akinek megáll egy ponton...és ott kicsit alakítni kell a paleo összetételén. És tovább megy a fogyás.
Hát örülök, hogy végül lefogytál és jól érzed magad! :-)
Köszi kicsit elkalandoztunk a témától
Saját tapasztalat hogy 1 napo zaba nem látszik meg főleg nem ilyen kajából
mondjuk a csoki,chips más mert ott sok vizet köthet meg a szervet aztán az jól meglátszik
Kérdező lesz vacsora?
7kor ettem utoljára, zöldséget egy szelet sülthússal plusz csináltam egy órás cardiot. Ezzel remélem kompenzáltam a dolgot valamennyire és nem hízok,
Holnaptól vissza fogyizni :)
Én eddig sokat fogytam paleotól úgyhogy még biztos fogok is, de kell az a kalória deficit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!