Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Sokat ártok a bruscettával?

Sokat ártok a bruscettával?

Figyelt kérdés
Komolyan veszem a CH mentes étrendet egy kivétellel: nehezen mondok le (1 hónapig megtettem) a reggeli bruscettámról. Aki nem tudja, hogy mi az: pirított toast kenyér bedörzsölve fokhagymával, a tetejére apróra vágott paradicsom olivaolajjal és bazsalikommal vagy oregánóval összekeverve. A kenyér teljes kiőrlésű bakonyi barna. Egy szelet 22 g, 13,0 g CH-val. 2 szeletet eszem.

2013. márc. 1. 08:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Erre nem tudunk válaszolni.

Ártasz, de mivel nem ismerjük a szervezeted működését, a glutén érzékenységedet, az emésztésedet így.. legfeljebb világnézetünk alapján írhatunk valami hülyeséget.

Valaki nyugtatgatni fog, hogy nyugodtan edd (ők az örök lazák akik bármit ehetnek csak mértékkel)

Valaki a napi megevett kalóriamennyiségtől fogja függővé tenni,

valaki pedig nem fogja ajánlani, mert ahogyan alkoholizálást, drogozást, úgy egyéb fölösleges élvezeti cikkeket (ópiát tartalmú gabonákat) sem ajánlunk.

Ha téged ez tesz boldoggá, enni fogod. Hogy fogysz-e mellette, az egészséged hogy fog alakulni azt majd te látod, na erre senki sem tud itt válaszolni, biztosan állíthatom hogy a fórumról senki sem lát a jövőbe :)

2013. márc. 1. 12:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, most láttam a kategóriát. Az egészséges táplálkozás nem véletlenül gabona(glutén)mentes, sajnos igen, valójában sokat ártasz vele.
2013. márc. 1. 12:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nemrég masszívan az életed szerves része volt és szenvedsz nélküle, akkor edd s próbáld lassan leépíteni, ez hogy hangzik? De ha lelkileg nem tudod elengedni, akkor úgyse fogod. Erre így nehéz válaszolni, még a nálam e téren okosabbaknak is.
2013. márc. 1. 17:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Az 1 hónap alatt sem voltak elvonási tüneteim, hogy nem ettem bruscettát:)) Egyszerűen szeretem, de tudok élni nélküle.
2013. márc. 1. 18:10
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem támogatom a teljes ch mentes diétát (értsd: épp Táplálkozásharcművész ellen vagyok véleményben) de ha azt mondod, hogy tudsz nélküle élni, akkor élj nélküle a diéta alatt!!

Ez olyan mint a csoki... csak te nem a sütiről vagy a csokiról, chipsről mondasz le, hanem a bruscettáról. Persze összehasonlítani nem lehet, mert a tied egészséges(ebb), mint pl. egy szelet snickers, így nem akkora bűnözés.

De mindenki mást szeret. Én pl. imádom az édességet, csokitól elkezdve fagyin, sütin kekszen mindenen át, a mézet és a banánt is. Ledobtam -18 - 20 kgot kb, úgy hogy kizártam teljesen az édességet volt hogy kb 1-1,5 hónapig komolyan!!! egy cukorkát nem ettem meg. Neocitrant sem voltam hajlandó inni hanem más gyógyszert kellett néznie a szüleimnek, mert mondtam: ha a strepstilsben cukor van nem eszem meg, és a neo citrant sem ittam meg.

a mézet, a banánt is kizártam: pedig egészségesek, de mégsem megy velük a diéta... vagyis nehezebben megy velük. Mert ehetsz mézet és banánt is de lassabban fogysz.

A bruscettával ugyanez a helyzet: egészséges, de ha pl. ch helyett fehérjét eszel reggel akkor még könnyebben fogsz fogyni.

Ez olyan mint hogy le lehet fogyni napi 2-5 kocka csokival vagy heti 2-3 bűnözéssel is, csak mondjuk - 4 kg zsír lemegy 6 hét alatt

míg ha nem bűnözöl vagy ha havi 1szer bűnözöl, akkor a 4 kg zsír lemegy 4 hét alatt.

Bruscettával ugyanez van:

lefogyhatsz bruscettával mondjuk - 4kg 6 hét alatt

- de ha fehérjét eszel akkor-4kg 4 hét alatt

érted :)

egy kivétel van: ha mondjuk épp elégetsz annyi kcalt aznap sporttal amennyit bevittél a bruscettával

2013. márc. 1. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy kivétel van: ha a glutén miatt lesznek ízületi gyulladásai, hormonális betegségei (stb.)

Én nem támogatom a "CH-mentes étkezést", mert a zöldségekben lévő emészthetetlen rostokra szükség van. Azok szénhidrátok.

2013. márc. 1. 22:23
 7/13 A kérdező kommentje:

Meggyőztetek!

Bruscetta kilőve az elkövetkezendő negyedévben biztosan.

Köszi mindenkinek a hasznos válaszokat.

Zöldkezek mentek!

2013. márc. 2. 08:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Jajj, ezt olvassátok el! :D

[link]

2013. márc. 4. 08:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Létezik paleo bruscetta ;)
2013. márc. 4. 21:44
 10/13 A kérdező kommentje:
az milyen?
2013. márc. 5. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!