Sertészsírt vegyek vagy kókuszzsírt? Paleo étrendet kezdtem el követni. A Sertészsírnak nagyon rossz híre van, a kókuszzsírnak pedig épp az ellenkezője. Persze egyikből se ennék sokat, csak amin ki tudom sütni a húst, tojást.
Mindkettő jó. A sertészsír rossz hírének nézz utána, mert egyébként az összes napraforgó, repce, szója olajnál jobb. A kókusz igen elfogadott, zsírsav összetételt kell nézni. A telítetlen zsírsavak közül az omega-3 : omega-6 arány számít. A növényi olajokban általában túl sok omega-6 van, kevés omega-3. Ehhez képest az állati zsírok már jobbak.
Van tejfehérjementes van, ghee vagy tisztított vaj néven kapható/készíthető otthon.
Hát, mi van benne? Ettől függ.
Na rákerestem. Távol áll az ember természetes táplálékaitól, egy igazi állati hústól.
Összetevők: marhahús, ivóvíz, sertéshús, gyártási szalonna, szeparált sertéshúspép, kukoricakeményítő, sertésbőrke, sertésfejhús, szeparált baromfihúspép, szójaliszt, részlegesen zsírtalanított zsírszövet, vöröshagyma, szójafehérje koncentrátum, marhafaggyú, konyhasó, fűszerek, stabilizátor (difoszfátok), antioxidáns (aszkorbinsav)
Kedves Harcműves,
ez maga a kiegyensúlyozott tápálkozás, van benne minden (talán még egy kis fehérje is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!