Sertészsírt vegyek vagy kókuszzsírt? Paleo étrendet kezdtem el követni. A Sertészsírnak nagyon rossz híre van, a kókuszzsírnak pedig épp az ellenkezője. Persze egyikből se ennék sokat, csak amin ki tudom sütni a húst, tojást.
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 11:53
11/18 anonim 

válasza:

Úgy értette, hogy 'változatos' :D
12/18 poiu 

válasza:

Úgy értettem kiegyensúlyozott: ha ezen élsz, egyensúlyozol élet és halál között.
14/18 A kérdező kommentje:
bocsi, akkor félreértettem :D
2013. febr. 10. 12:00
15/18 anonim 

válasza:

Sertészsírt eszem, nem is keveset az ételekben, de semmi bajom tőle.
A kókuszzsír nekem elég mű, csak olyat ételhez használom, amiben tényleg furi lenne a sertészsír.
A szárnyasok zsírját nagyon szeretem, de ezek drágábbak, síg ritkábban veszem.
16/18 A kérdező kommentje:
én is most sertészsírral főzök, mert anyagilag a kókuszzsír drága nekem jelenleg. de így is tök jól érzem magam, én nem viszem túlzásba, épp amennyi kell ahhoz, hogy a tojás ne égjen oda, vagy a káposzta.
2013. febr. 13. 17:16
17/18 anonim 

válasza:

Régen, én is csak olajjal főztem.. Most kiölvasztott zsírral, és kókiszolajjal.Semmi mellékíze nencs, és ami nem utolsó, bevonult a fürdőszobába is.Arckrémként használom!
Persze, van olaj is, ami 1-1 arányban tartalmaz omega 3, és 6-t..Jó étvágyat!!
18/18 anonim 

válasza:

Pedig pont fordítva van. Ez a cikk pont ezzel foglalkozik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!