Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » PARADICSOMOTTÉNYLEGNEM EHETEK...

PARADICSOMOTTÉNYLEGNEM EHETEK SOKAT? PAPRIKÁT, UBIT?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Aztán már miért nem? Akinek oxalát veseköve van az mérsékelje a paradicsom tejtermék retek fogyasztását
2013. febr. 11. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Már miért ne ehetnéd mindhármat?
2013. febr. 11. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Paprika, pari: burgonyafélék.

A paradicsomban (fajtától, érettségtől függően) igen sok lektin található (vagy akár kevés). Ez nem jó. Sok minden nem jó, ártani nem árt ha figyel rá az ember. Ugyanakkor 1-1 reggelire 1 paradicsom aligha okoz gondot, ez nem is annyira paleó kérdése. Tudja az ember, ismerje hogy milyen gondot okozhat a paradicsom, utána saját döntés hogy mennyit eszünk. Ha már nem a legmagasabb lektintartalmú paradicsomot választja az ember, akkor is jobban jár. A paprikával ugyan ezt nem tudom, uborkával kapcsolatos problémákat szintén nem ismerek.

2013. febr. 11. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én régóta paleózok és már érzem a szervezetem jelzéseiből, hogy mi jó mi nem jó. Vagy mi mikor jó és mikor nem jó. :)

Paradicsomot csak a paleós recept szerint készített paradicsomos húsgombócba eszem, mert az kedvenc étel, de nagyon ritkán kívánom meg. Nyáron néha eszem egy kis lecsót. De csak ha rákívánok. Nekem nem a kedvencem a paprika, paradicsom, tudom nélkülözni, és nem is érzem szükségét, csak ritkán.

Érzed azt majd magadon, hogy kell-e vagy sem, de igazából nem a legjobbak, előttem már leírták miért.

Az ubival nekem nincs gondom. Max. az hogy jelenleg drága. :)

2013. febr. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!