Bezabáltam. Kétségbe vagyok esve?
Ahogy TaplalkozasHarcmuves írta, alkalmanként 3 alma nem lehet gond. Arra leszek kíváncsi, amikor elkezd érni a cseresznyefánk :D Az evidens, hogy nem leszek önmegtartóztató, de kétségbe sem eszem. Az lesz a nagy gyümölcsalapú majdnempaleo tesztem :D Nekem nem szokott bejönni a sok szénhidrát, semmilyen szempontból sem, de az életmódváltásom óta még sosem vittem be elsősorban gyümölcsből, érdekel az eredmény. Amúgy a kilengéseim is tapasztalatokkal jártak.
Szóval Neked a hasad fájt tőle. Nekem ennyitől tuti nem tenné, de mint sokszor mondom, nem vagyunk egyformák.
A kólára nem tudok mit mondani, én nem innám.
A kávé jobb ötletnek tűnik, én kókusztejjel iszom, bár most elfogyott a kókuszreszelék, amiből csinálom. Úgyhogy marad a kesu-, a mandula-, a máktej... Vagy akár a legolcsóbb, bár legkevésbé finom és tápláló verzió, a rizstej, elvégre én csak majdnem paleós vagyok ;)
De a kókusz a legjobb :P
Ne ess kétségbe, nem kell számolgatni...főleg az almákat nem :-D.
De azért ezt a kóla dolgot elsünnyogtad :-D...ha valamit túlzásba vittél, az az ;-). Csinálj inkább híg jeges kávét, ugyanúgy fog hatni.
Rájöttem, tudod miért vagy kétségbe esve :-D? Mert egy tonna koffeint megittál a kólával és túlpörögted magad...
Csak nyugi :-)
Igyál hideg kókusztejes kakót, ha koffeinre van szükséged :-), az is ébren tart :-)
Figyu, szerintem azt az édes ízd se pörögd túl.
Még nagyon az elején vagy. Ha kívánod az édeset, akkor használj Xilitet, vag yetitritet, szíviát :-) és megkapod az édes ízt! Persze jó leszokni az édesről, de nem kell egyből mindent csinálni...ezektől semmi bajod nem lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!