Bezabáltam. Kétségbe vagyok esve?
Szia,
Minden, amit ettél paleo, szóval annyit eszel belőle, amennyit szeretnél. Semmi értelme számolgatni az almákat.
Hidd el így is működik, nem tudom mennyi a túlsúlyod.
A zsírt se kerüld, szükség van rá. Úgy kell enni, hogy jól lakj, nem az a cél, hogy éhezz, mert az csak komplikálja a dolgokat...úgy fogysz jobban jóllakni, hogyha tartalmaz zsírt is az étrendet...öszönösen kívántad a mandulát. Semmi gond, ha ettél mandulát és almát, attól hogy az szénhidrát az még nagyon kevés ám...
Csak kövesd a paleo szabályokat és fogsz fogyni! Vagy gyógyulni! De zsírra SZÜKSÉG VAN, ha tartalmaz az étel zsírt sokkal jobban laksz és nem lesz zabálási rohamod :-).
Nyugi, ne parázd túl, amíg paleo határon belül mozogsz addig minden okés :-)! Ne számolgass! ÉLvezd az ételt és egyél úgy hogy jól lakj! :-)
Sok sikert!
Sose jutna eszembe szénhidrátnak nevezni a mandulát... Abból van a legkevesebb benne (nyilván a zsír követ, fehérje mondjuk hasonló mennyiségű, mint a szénhidrát, de annak a fele élelmi rost).
(Én többek között kakaós-mézes palacsintát ettem, de nem vagyok kétségbe esve. Mandula abban is volt, sőt, dió és kókusz is :) Olajos magot a ketogén napjaimon is ettem, hogyan is csináltam volna nélkülük, éreztem is, hogy nem erősségük a szénhidráttartalom.)
nem is a mandula aggaszt, Hanem a 3 alma :/
Amúgy lehet egész nap tanultam és ezért is zabáltam be szerintem.. de ha elmegyek futni csak nem lesz akkora gáz.
Inkább tolj guggolást, fekvőtámaszt, has-hátizom erősítést.
Amúgy nem látom a bezabálást. A gyümölcsevés nem annyira rossz ám néha-napján, hogy ráparázz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!