Paleós szülők, ti hogy csináljátok?
Én nem vagyok szülő, csak elméletben érdekel a dolog; a gyerekeiteket is próbáljátok erre az életmódra nevelni? Lehet ezt egyáltalán? Hiszen aki a saját testén tapasztalja a paleó előnyeit, miért ne akarná hogy a gyereke is egészségesen éljen. A másik oldal viszont: hogy mondod azt neki hogy nem ehet csokit/csipszet vagy amit éppen megkíván, mondván az nem egészséges.
Másik: mi a helyzet az iskolai étkeztetéssel? Sok szülő mivel dolgozik, nincs ideje otthon főzni, ezért befizeti a gyerekét a menzára ahol - bár már folyamatban vannak a változtatások - pl a reggeli alapja a pohár tej.
Mit gondoltok?
Jogos.
a csipsz/csoki csupán példa, ezek elhagyása minden életmódváltás alapját képezik, akkor hozok másik - paleó specifikusabb - példákat: kenyér, tészta, joghurt
Persze, meg lehet mondani, mit egyen, és mit nem. Nem biztos, hogy be fogja tartani..Ám már vannak paleos szörpök, felvágottak/tízóraira pl./És otthon csak paleos ételeket lát..azt fogja enni. Ha néha vét is nem baj..
Tudom, hiszem 3 gyermekem van..
Tuti irigyelni fogják a többiek a csodaitalt../pedig csak paleo/ A tejre is sok mindent rá lehet fogni..miért nem kell. /Én nem ittam tejet soha. /Bár a joghurtokat imádtam, és a sajtot..Keményet lehet is 1 keveset..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!