Az eritritol miért jobb bármi más cukorhelyettesítőnél? Azt olvastam, hogy cukorból, melaszból állítják elő.
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 22:00
1/3 anonim válasza:
kukoricából állítják elő és azért jobb, mert 0 glikémiás indexű, 0-20 kcal van 100grammban, és csak 1% CH ha jól emlékszem.
Ezen kívül gyulladáscsökkentő, megszünteti a gócokat és pl este fogmosás helyett v után is tök jó, reggel tiszta lesz a fogad.
2/3 anonim válasza:
nem okoz hirtelen inzulin-szint emelkedést a szervezetben, természetes anyagokból áll és még e mellé kellemes íze is van, egy kis mentás utóérzettel :)
nekem bejött
3/3 anonim válasza:
Jaj, hagyjatok már ezzel a dumával:"természetes anyagokból áll"! És akkor mi van? A ciánhidrogén meg az arzén is természetes anyag. A természetes anyagok is lehetnek károsak és azoknak is van mellékhatása!!!!!! Egyébként az eritriol tényleg jó cukorhelyettesítő(amíg ki nem találnak vmit,hogy miért nem), bár nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!