A durum vagy a tönköly liszt tészta egészségesebb/jobb diétára?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az itt válaszolók többsége tabunak tartja diétára, szóval ez a része nem érdekel a dolognak2013. máj. 12. 12:43
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó most durum tésztát vettem, csak láttam, hogy van tönköly lisztes is aztán gondoltam megkérdezem hátha az jobb lenne máskor
2013. máj. 12. 12:57
3/6 anonim válasza:
mindkettő jó.
A tönkölynek a rozs, a durumnak a fehérje tartalma magas.
Felváltva vagy keverve pedig tökéletes.
4/6 anonim válasza:
Érdekes lenne, ha a tönkölynek lenne ROZS tartalma...
Ellenben magas a ROSTtartalma. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Értem akkor ezentúl keverve fogom enni őket :D
2013. máj. 12. 16:02
6/6 anonim válasza:
én a helyedben inkább a tönkölyöset választanám, abból is van már rengeteg választék, ha beugrasz egy bioboltba, herbaházba, de szerintem még az intersparban is van (ha jól emlékszem). A tönkölybúza (a többi gabonával ellentétben) lúgosít - bár nem nagyon, szóval csak mértékkel - és sokkal jobban megpörgeti az anyagcserét, vagyis kisebb a valószínűsége, hogy elraktározza a szervezeted
Én tönkölyre szavazok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!