Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Terhesen, szoptatás alatt,...

Terhesen, szoptatás alatt, kisgyerekkel lehet követni?

Figyelt kérdés
Pár hete kezdtük el párommal a paleolit táplálkozást. Kiderült, hogy várandós vagyok, és van egy 2 éves lányunk is, akit még szoptatok. Tudom, elvileg lehet, de hiába millió éves, kicsit szkeptikus vagyok mindenben így elsőre ezt sem hiszem el, annyi infot lehet olvasni, egymást cáfolják az eredmények, orvosok, kutatók... Szóval, egyrészt várandósan követhetem-e? 2 évest lehet táplálni eszerint? Hogy lehet elég szénhidrátot bevinni? (Elvileg van egy minimum ami kell) Van itt olyan, aki a gyerekét is így eteti? Aki terhesen csinálta? Köszi a válaszokat
2013. máj. 12. 07:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia nálunk a szomszéd csaj étkezik így az egész családjával együtt. A terhessége alatt is így evett, az összes eredménye nagyon jó volt végig. A szoptatásra nem hiszem, hogy bármi hatással van, mert az ő babája is anyatejes, és szépen fejlődik. A lányom ovijában 2 család is van, akik így esznek, ők az oviba is beviszik a gyerekeknek a kaját. Fejlettek, szépek, egészségesek. Viszont, ha a gyerek megkívánja a benti kaját, nem tiltják meg neki.
2013. máj. 15. 16:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gyerekem, de ismerek sok nőt, aki így eteti a gyerekeket, sőt így evett terhesen és tök jól vannak, SŐT hihetetlen erős gyerekeket szültek (ezt a dokik is így látták).

Továbbá az sem elhanyagolható tény, hogy rengeteg olyan lányt ismerek, akik a paleo segítségével estek teherbe sok sok év sikertelen próbálkozás után :-)!

Szóval csak hajrá!!!

Fontos, hogy változatosan egyél és kövesd a tested mit kíván!

Egyébként megírok privátba neked ;-)!

2013. máj. 16. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt ne keverjük ide, hogy az aktív sporthoz mi kell, mert az nem az átlag ember étrendje, természetes, hogy egy sportolónak szüksége van szénhidrátra, különben összeesne, de egy nem sportoló embernek a mindennapi élethez a szervezete előállít annyit ch-t, hogy kényelmesen ellegyen gond nélkül.
2013. máj. 16. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!