Paleósok! Adnátok tanácsot reggelit "csomagolni"?
Jövő héten indulok egy soknapos csoportos útra: Németország,Luxemburg, Belgium, Hollandia. Az utazási iroda megküldte azoknak a hoteleknek a honlapját, melyekben meg fogunk szállni. Valamennyi honlapot áttanulmányoztam különös tekintettel a vendégek véleményére. A szobákkal, kiszolgálással mindenütt elégedettek voltak, de mindegyikben gond volt a reggeli minőségével és mennyiségével. Volt, ahol egyszerűen szegényesnek találták a választékot, de volt, ahol kimondottan azt kifogásolták, hogy hagyományos kontinentális reggeli volt (vaj, jam, méz, pékáru). Hónapok óta paleózom, tehát a szemetet nem fogom megenni csak azért, mert ki van fizetve. Hogy oldjam meg a reggelijeimet? Gondoltam, hogy viszek gyulai kolbászt, az nem romlik meg, 1-2 napra keménytojást, de mit ajánlotok zöldség gyanánt? Mi mást is vihetnék?
Előre köszi a segítséget.
Ötlet kellene?
Kolbász, téliszali.. ezek bírják romlás nélkül egy jó darabig.
Zöldségnek én vinnék retket, uborkát, káposztát (sima, kínai kel), hagymákat, most rákaptam a karalábéra (nyersen, reggelire is jó), répa, jégsali.
Ez már egész változatos lenne. Szét lehet nézni a környező piacokon és ezeket újra és újra frissen beszerezni, ha van rá lehetőség.
Én ilyesmivel próbálkoznék.
Nem tudom, mennyire lesz lehetőség a lóti-futi közben vásárolgatni, de köszi az ötleteket. Én is az utóbbi időben eszem a nyers finom zsenge karalábét. Jó ötlet vinni is.
Megy a zöld kéz:)
nem lesz "zöld kezes" véleményem, az tuti.
Csak vélemény - valóban a felkínált "szemét" sokaknak fontos táplálék. Ha te kényszeresen kerülöd, az meg a te dolgod. tessék sétálni a frissért !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!