A paleósok tényleg jobban teljesítenek szexuálisan?
Nem látom az összefüggést.
A Taoista szex chikunggal már érteném, miért kérdezed de hogy a paleóval.. Van még új a nap alatt, ez tetszett :D
Nem, ez nem hülyeség, de szex közben olyan energiák tombolnak az emberekben, hogy az egyébként problémát, levertséget okozó tényezők nem számítanak. Ahhoz már igen betegnek kell lenni, hogy valaki szexuálisan problémákba ütközzön.
Más kérdés, hogy kevesebb has- fejfájással több esély van, hogy összejöjjön a lepedőakrobatika, illetve fontos, hogy a nők (és talán a férfiak) fogamzó képessége is jobb így. Ugye nem véletlenül van manapság rengeteg meddő pár.. na ez is nagyon sokszor táplálkozás eredetű. Lehet lelki eredetű is, olyan is van
Megmosolyogtató a kérdés. :)
Viszont az biztos, hogy a paleo előtti időszakomban lustább és fáradékonyabb voltam. És a ciklusom is hosszabb volt, vagyis összességében kevesebbszer voltam egy évben termékeny, ezért kevesebb olyan nap volt, amikor másra se tudtam gondolni, mint... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!