Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » A paleósok tényleg jobban...

A paleósok tényleg jobban teljesítenek szexuálisan?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 5. 12:47
1 2
 1/16 Mirk ***** válasza:
67%
:D
2013. ápr. 5. 13:15
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

Nem látom az összefüggést.

A Taoista szex chikunggal már érteném, miért kérdezed de hogy a paleóval.. Van még új a nap alatt, ez tetszett :D

2013. ápr. 5. 13:28
 3/16 A kérdező kommentje:
mert nem esznek mindenféle szemetet (bocsánat a kifejezésért) így több az energiájuk, fitebbek, mozgékonyabbak... vagy ez nagy hülyeség??
2013. ápr. 5. 14:07
 4/16 anonim válasza:
49%
Jobban!
2013. ápr. 5. 14:12
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem, ez nem hülyeség, de szex közben olyan energiák tombolnak az emberekben, hogy az egyébként problémát, levertséget okozó tényezők nem számítanak. Ahhoz már igen betegnek kell lenni, hogy valaki szexuálisan problémákba ütközzön.

Más kérdés, hogy kevesebb has- fejfájással több esély van, hogy összejöjjön a lepedőakrobatika, illetve fontos, hogy a nők (és talán a férfiak) fogamzó képessége is jobb így. Ugye nem véletlenül van manapság rengeteg meddő pár.. na ez is nagyon sokszor táplálkozás eredetű. Lehet lelki eredetű is, olyan is van

2013. ápr. 5. 14:13
 6/16 anonim ***** válasza:
29%
Mindenképpen jobban teljesítenek! Van egy paleós pasim meg egy kalóriaszámlálós diétán lévő pasim, hát a paleós klasszissal jobb!
2013. ápr. 5. 14:24
 7/16 anonim ***** válasza:
67%

Meg a farkuk is nagyobb.

Hogyne.

2013. ápr. 5. 14:31
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Én csak azt nem értem, hogy miért pontozzátok le a válaszokat, amikor teljesen korrekt módon válaszoltak.
2013. ápr. 5. 15:20
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
Az első válaszoló válasza tökéletesen illik ide :D
2013. ápr. 5. 16:23
 10/16 Julie S ***** válasza:
68%

Megmosolyogtató a kérdés. :)

Viszont az biztos, hogy a paleo előtti időszakomban lustább és fáradékonyabb voltam. És a ciklusom is hosszabb volt, vagyis összességében kevesebbszer voltam egy évben termékeny, ezért kevesebb olyan nap volt, amikor másra se tudtam gondolni, mint... :D

2013. ápr. 5. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!