Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők, akiknek az életükben csak egy pasijuk volt szexuálisan?
Figyelt kérdés
Természetesen itt nem a tinikre gondolok,hanem pl 25 évestől felfele :) És esetleg már házasok is,v együtt élnek. Jól meg vagytok? Nem bántátok meg h csak egyel volt szex?
Én is ilyen vagyok,lassan már 30 leszek :)
2013. márc. 26. 10:26
1/6 anonim válasza:
43 és nem bántam meg. Igyekszem vele felfedezni mindent :)
2/6 anonim válasza:
10 éve vagyok együtt a párommal, és mindkettőnknek szexuálisan első a másik. :)
Nem bántam meg, örülök, hogy neki adtam magam.
29/n
3/6 anonim válasza:
Ha kevesen is, de vannak még olyan nők, akik nem váltogatják a szeretőiket. Mi 30 éve élünk együtt, de az unokámék is 10 éves házasok. Egyikünk sem bánta meg, hogy nem "élte" ki magát.
4/6 anonim válasza:
Idén töltöm a 25-öt. Nekem a párom volt az első és teszünk róla, hogy ne is legyen több :-) 6 éve vagyunk együtt... jó, lehet, hogy ez nem tűnik soknak a többi válaszolóhoz képest, de azt hiszem, hogy mostanság már ez is nagyon szép időnek számít. Bánni egyáltalán nem bánom, hogy így történt, nagyon boldog vagyok mellette.
5/6 anonim válasza:
Őszintén szólva én 22 vagyok, de pl. egy barátnőmet sem tudnám megnevezni, akinek ennyi idősen csak egy szexuális kapcsolata lett volna. Nekem csak 1 volt, remélem én is el tudom majd mondani, hogy nem volt rajta kívül senki, nem szeretnék többet, mást. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,örülök h nem csak én vagyok így ezzel egyedül :)
2013. márc. 26. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!