Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolat: A jó pár kapcsolat alapja, hogy a felek KÖLCSÖNÖSEN kielégítsék EGYMÁS vágyait, mind szexuálisan, fizikálisan és szellemileg. Vélemény?
szexuális alatt nyilván lehet tudni mit értek a fizikális alatt az "apró kedveskedést" az elvárt megnyilvánulásokat pl a nő főzzőn meg a férj szerelje meg a csapot vagy hivjon hozzá szerelőt - vagy fordítva-.
szellemi alatt pedig az olyan dolgokat értem mint a szórakozás (pl akkor is megnézem a filmet mert a párom szereti még ha én ki nem állhatom - és még jópofát is vágok hozzá --nyilván ez forditva is igaz: nem erőszakolta rám hogy megnézem az xy-on filmet így én se erőszakolom rá az xyon műsort mert tudom hogy nem szereti,
vagy éppen elengedem xyon helyre mert tudom hogy ő szereti bár én ki nem állhatom az ilyen dolgokat)
Minél több a hasonlóság, annál jobb. De ha valamiben ellenkezik a véleményetek, ízlésetek, azt ne erőltessétek rá a másikra. Az ilyet is meg lehet rossz szájíz nélkül beszélni. Ha valamiért viszont ez nem megy, akkor nem érdemes erőlködni egymással.
Pl. a barátom szeret barlangászni, nekem meg klausztrofóbiám van. Egyszer elmentem, de nem éreztem jól magam. Megbeszéltük, hogy legközelebb nélkülem megy/mennek. Ezt mindketten el tudtuk fogadni. Én meg szeretek olyan buliba járni, ahol lehet táncolni. Ő nem, ő inkább a beülős, beszélgetős bulikat szereti. Ezt is megbeszéltük, hogy ha ilyen helyre vágyom, akkor kevés esély van arra, hogy együtt megyünk. Elmegyek másokkal. Ezzel sincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!