Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Van még olyan, akinek nem...

Van még olyan, akinek nem vált be a paleo?

Figyelt kérdés

Annyira hittem benne és úgy éreztem, hogy tökéletesen megfelel, mert szeretem a húst, zöldségeket.

De január óta csak 5-6 kiló minusz, ami elég keserves, ahhoz képest, hogy betartottam, nem ettem liszteset, cukrosat, rizset, krumplit, hüvelyeseket, tejterméket is csak egy kis tejet a kávémba.

Mozogok is, mindan nap gyalog járok, ami 1 óra 20 perc gyors gyaloglás, emellett még legalább napi 1 óra séta a kutyával, hévégenként van hogy 2-3 óra is, néha torna, görkori, heti 1-2 alkalom.

Miért nem mennek le mégse a kilók? Kétsége vagyok esve, azt hittem nyárra csinos leszek, de már május mindjárt és rajtam még mindig van 10 kiló fölösleg.

Zsíros kajákat se viszem túlzásba, minden nap csirke, zöldségek, gyümölcsök mértékkel, saláták, mégse megy. Kalóriában se haladom meg az 1200-at soha. Miért nem megy? Lehet valami betegségem van(hormon, pajzsmirigy)?

2013. ápr. 28. 21:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem eszel sok gyümölcsöt?

Nincs pajzsmirígy alulműködésed?

Nézesd meg ezt is, ha van rá lehetőséged!

2013. máj. 16. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!