Ha én nem szeretem a zsírt, viszont a zabkását (kókusztejben főzve, xilittel ízesítve), akkor nem nekem való a paleo? A paleot nagyon szigorúan be kell tartani vagy belefér egy kis kilengés?
Nem szeretem a zsírt, a szalonnáról, kolbászról, tepertőről és egyebekről szíves örömest lemondok, cserébe egy tálka kókusztejes zabkásáért?
Akkor hagyjam a csudába a paleót és csak folytassak egy paleo szerű diétát vagy bele fér?
Lehet, hogy túl szigorú vagyok magamhoz és már túlságosan rágörcsölök az egész dologra. De nekem a paleo bevállni látszik, szeretem a sok zöldséget és a gyümölcsöket is. De a mindenféle paleo sütit (mandulaliszt, gesztenye liszt, kókusztejszín, törökmogyoró stb) képtelen vagyok megfizetni. A zabpelyhet megfőzve nagyon szeretem és az nem is drága.
A kompromisszumos paleo akkor Neked is belefér... Viszont mit számít, hogy minek nevezed? Csináld azt, ami Neked jó... Ha pár egészséges lépést teszel, az is már rengeteg.
Egyébként nem oly drága, de finom kókuszos paleo süti is van. Persze van, aki paleózik, de nem sütizik. Elég sokféleképpen lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!