Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ha nem tudom anyagiak megvenni...

Ha nem tudom anyagiak megvenni a paleo lisztet, a kukorica liszt belefér? Magam késziteném

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:

(Egyszer utána kell néznem, mi pontosan a paleo, ha mindig ide írok...)

Szerintem a kukorica liszt semmiképp, a zabliszt még inkább, bár a szigorú paleósoknak az sem.

Mihez kell a liszt? Én speciel nyers paleo/nyersvegán "kenyeret" eszem olykor, aszalva. Teljesen más, mint a rendes kenyér, viszont sokkal finomabb (és amúgy is jölesőbb), ha jól csináljuk, legalábbis nekem bejön :D Főzéshez most kezdtem el a zabliszttel próbálkozást, tapasztalatunk csekély. Főleg, hogy ha én kihagyok valamit, akkor többnyire nem akarom helyettesíteni, hanem olyan ételt eszem, amihez nem kell.

2013. febr. 26. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:
a kukorica ugyanannyira nem paleo, mint a búza..
2013. febr. 26. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem fér bele.
2013. febr. 26. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem jó.

De a szuper drága paleo liszteket sem kell komolyan venni, nem lehet magliszteket enni minden nap még ha lenne rá pénz, akkor sem. Azok sem annyira jók.

Nem lehet helyettesíteni a zöldség-hús-gyümölcsevést. Néha belefér maglisztes kaja, de nem lehet rendszert csinálni belőle, legalábbis nem ajánlott.

2013. febr. 26. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
kókuszból lehet:) meg tojás. első, megkaphatom a recepted?:)
2013. febr. 28. 03:57
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
gesztenyeliszt, de jobb, ha hagyod azt az egész paleo-marhaságot, már dolgoznak az új divat-önsanyargatáson, gyűjts arra, vagy élj természetesen és egyél meg mindent, amire gusztusod van (mértékkel).
2013. márc. 1. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

"egész paleo marhaságot".

Elvégre ma a betegség és a gyógyszerszedés a divat. Lehet a Kérdező nem ilyen trendi D:

2013. márc. 1. 22:27
 8/10 Palotás Imre válasza:
48%
A paleobabonából nagyon jól megél a kitalálója, bizonyos SZ.G. úr. Másra nem alkalmas tévtan.
2013. márc. 5. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

Azt hiszem ez a meggyógyult cukorbetegeket nem annyira zavarja, hiszen a gyógyszerköltségeik töredékéből boldogan megélhetne egy ember (bár éhen halna sok gyógyszerész, gyógyszercég, patika..).

Viszont Sz.G. aligha büszkélkedhet a paleolit táplálkozás kitalálásával, megalkotásával, és nagyon nem tűnik olyan embernek, aki más tollával ékeskedne :)

2013. márc. 5. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Abszolut nem fér bele.

Ehetsz paleo liszteket, ha nagyon akarsz...de kellemesen lehet élni nékülük is akár, nem kellenek a boldogsághoz. Igen drágák és nincs is rájuk szükség.

Én mióta nem eszem őket jobban érzem magam, előtte sokszor volt hasmenésem...én úgy gondolom, hogy ez valamiért a lisztekkel volt kapcsolatban.

2013. márc. 9. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!