A borsóban és a kukoricában lévő szénhidrát az ugyanolyan, mint ami a gyümölcsökben, vagy ami a tk. Kenyérben van?
Figyelt kérdés
mármint úgy értem, hogy ugye ennek a kettőnek eléggé magas a szénhidráttartalma. de ha ebből viszem be, az másabb-e mint ha gyümiből vagy tk. kenyérből?2013. febr. 11. 14:55
1/1 anonim válasza:
Gyümölcs: gyümölcscukor, szőlőcukor.
Borsó, kukorica: nagy mennyiségű keményítő (disznótáp)
Kenyér (tk. kenyér): nagy mennyiségű keményítő, igazából ez is malactáp.
Tehát nem ugyanolyan minőségű, és különböző MENNYISÉGET is tartalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!