Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A borsóban és a kukoricában...

A borsóban és a kukoricában lévő szénhidrát az ugyanolyan, mint ami a gyümölcsökben, vagy ami a tk. Kenyérben van?

Figyelt kérdés
mármint úgy értem, hogy ugye ennek a kettőnek eléggé magas a szénhidráttartalma. de ha ebből viszem be, az másabb-e mint ha gyümiből vagy tk. kenyérből?

2013. febr. 11. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Gyümölcs: gyümölcscukor, szőlőcukor.

Borsó, kukorica: nagy mennyiségű keményítő (disznótáp)

Kenyér (tk. kenyér): nagy mennyiségű keményítő, igazából ez is malactáp.


Tehát nem ugyanolyan minőségű, és különböző MENNYISÉGET is tartalmaznak.

2013. febr. 11. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!