Érdemes megvenni egy használt, nagyon olcsó szobabiciklit? Ugyanolyan "hatása" van?
Nem találok semmi más megfelelő mozgásformát, szóval légyszi ne győzködjetek, hogy csináljak mást.:) Utcán, konditeremben, tehát emberek előtt semmiképp nem szeretnék ekkora túlsúllyal mutatkozni, egyenlőre. Itthon sincs sok lehetőség, panelban nem lehet ugrálni, tehát a pörgősebb aerobic is kizárt. Ezért jutottam arra, hogy nekem mindenképpen a szobabicikli lesz a tökéletes.
De nincs munkám, nincs pénzem, tehát nincs is miből félre tennem. Hónapokig meg nem akarok várni, amíg találok munkát.
Mágnesfékes amúgy, és a kijelzője teljesen hiányzik ki van szedve, így lenne 8 ezer.
Ja és nem ettől várom a csodát, mielőtt valaki félre értené, már január eleje óta diétázok is keményen, eddig 6 kiló mínuszt értem el, dehát még hátra van 25. Szóval szerintetek megvegyem?
Nem akarlak lebeszélni, de írod panelban élsz. Ha eddig liftet használtál cseréld le a lépcsőre.Hatásos és feltűnés nélkül le lehet menni akár pluszba is a bevásárlás mellet csak a mozgás kedvéért. Nem tudom milyen diétával fogytál eddig de a 25kg elég hosszú időt kíván .Ha valamilyen fogyókúrás egyoldalú diétát csinálsz nem tesz jót az egészségnek.A kilók rendbe lesznek esetleg a szíved, májad, veséd látja kárát.Az a jó ha változatosan étkezel kerülőd a cukrot előny be részesíted a gyümölcsöt és a menyiséget tartod a kívánt szinten.
Az elfogyasztott kalóriához tartozik egy súly ezért ha egy idő után megáll a fogyás azt jelenti ismét csökkenteni kell a kaja menyiségét .Ha elérted a kívánt célt csak úgy tudod megtartani ha a hozzátartozó kalóriát fogyasztod. Ne akarj drasztikusan fogyni ideális a heti 50 dkg.
Érdemes lehet.
A kijelző miatt ne aggódj, az interneten is utánanézhetsz, hogy 1 órányi szobabiciklizéssel mennyi kalóriát égetsz és ha számolod az időt akkor kijelző nélkül is nyomon követheted, hogy mennyit mozogtál.
Viszont összehasonlítva kondit a szobabicajjal, én a kondi mellett döntenék. A szobabiciklit nagyon könnyen meglehet unni, az elején mindenki azt hiszi, hogy nem, de ez általában így van. A kondiban teljesen más a légkör és változatosabb is, hosszú távon jobban élvezhető. A megjelenés miatt pedig nem kellene gátlásaid legyenek, elvégre a konditerembe nem véletlenül jár az ember és ezt mindenki tudja.
Szóval abból a pénzből inkább kondibérletbe fektess, de a szobabicaj is jobb a semminél.
Szerintem érdemes megvenned.
Én majdnem minden nap tekerek egy órát, idáig még nem untam meg, mert be szoktam tolni a tévé elé és közben nézek valami filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!