Van olyan aki le tudja nyelni a BIO CLA +T kapszulát? Ma próbáltam először de ez lehetetlen! Mint egy kabátgomb! Valakinek használt egyáltalán? Érdemes kínldni vele. Ráadásul nem is olcsó.
Bevettem a számba de öklendezem tőle.. mit javasoltok hoyg vegyem be?
Kettévágtam, de nem biztos hogy jó ha egy zselatinkapcsulát kettévágunk, ugye? Lehet bajom tőle?
Nemnem, nem jó ötlet kettévágni...
Próbáld meg folyadékkal, de úgy, hogy előtte ne tartogasd a szádban azt fontolgatva, hogy mikor nyeled már le, meg hoyg basszus, mekkora... akkor én sem tudom sosem lenyelni, mert akkor rástresszelek :D
Szóval tedd a nyelvedre, irányba, minél hátrébb, és egy fél pohár vizet küldj utána rögtön, ez az én tippem :)
Köszia válaszokat! Kipróbálom őket. először már muszáj beszednem ezeket a kabátgombokat ..)))) ha már megvettem . )
Ma reggel már sikerült 1 szemet lenyyelnem. De előtte képzeljétek írtaam a férjemnek egy smsm-t ha csörgök egyet azonnal hívja hozzám a mentőket mert megfulladtam :)))))))))) Na pá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!