Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Munkába járáshoz milyen...

Munkába járáshoz milyen használt autót vegyek?

Figyelt kérdés

Nagyobb autó mellé kéne, ezért nem lényeges hogy praktikus legyen, sem az hogy erős. Valami kisebb kéne, ami 186 cm magassághoz nem szűk. Legfeljebb 500 000 Ft-ot szánnék rá.

Hétköznapokon 5-7 km-es távokra használnám, esetleg hetente egyszer-kétszer 80 km-es utakra.

Valami egyszerű, megbízható technika kéne (ez a legfontosabb!), olcsó és könnyen beszerezhető alkatrészekkel, kis fogyasztással, a Swiftnél lehetőleg biztonságosabb, masszívabb felépítéssel (amúgy az ellen sem lenne kifogásom).

Elsősorban benzinesre gondoltam, de szívódízel is szóba jöhet.

2013. jan. 6. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Opel Astra, ez szerintem megfelelne, meg nem is olyan kicsi, meg a dizelek is jók benne.
2013. jan. 6. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ami keveset eszik, biztonságosabb a Swiftnél és 500ezer alatt van. Nem nagyon van ilyen. Az F Astra sem biztonságosabb amerikai töréstesztek alapján, de ha jobban tetszik, akkor vegyél egy dízel F Astrát, de csakis Isuzu motorosat.
2013. jan. 6. 13:57
 3/5 anonim válasza:
Vegyél Citroen Saxo 1.5D-t 4litert szik, vagy egy VW Lupot.
2013. jan. 17. 22:28
 4/5 anonim válasza:
A Saxo nyűhetetlen, egyszerű mint a faék a szívómotorjával, nagyon megbízható gép.
2013. jan. 17. 22:29
 5/5 anonim válasza:

Gondolom, hogy nem aktuális már, de valakinek hátha jó lesz: Nekem Renault Twingom volt, az elején nem akartam mert csúnya, de nagyon megszerettem, imádom. Kívülről kicsinek tűnik, de belülről igen tágas. Alkatrészt mindig kaptam hozzá és nem is volt drága, a többihez képest.

Keveset fogyasztott, az egyetlen hátránya, hogy 4 személyes. Mondjuk én általában dolgozni jártam vele, oda meg elég volt a négy személy, csak ha valahova menni akartunk akkor nem volt a legmegfelelőbb.

Hosszabb útra is alkalmas. Kis helyen is elfér, könnyű parkolni vele.

Most egy Cliom van, hát a Twingot jobbnak tartottam. De ez sem lenne olyan rossz, ha nem lenne száz éves. :) Ez már 5 személyes, de a fogyasztása alacsony.

2013. szept. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!