Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót kérjek...

Milyen használt autót kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés
18 leszek január 20-án kb márciusra lesz meg a jogsi,milyen autót kérjek szerintetek?4X4-es legyen mindenképp.Tippek,ötletek? Én valamilyen SUV-ra gondoltam.
2013. jan. 5. 10:29
1 2
 1/15 anonim válasza:
56%
majd ha megdolgozol érte,akkor lenne csak autód,ha az én gyerekem lennél
2013. jan. 5. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
47%
Először tanulj meg vezetni! Ez nem azt jelenti hogy megvan a rózsaszín kis plasztik kártyád akkor tudsz vezetni! Az csak feljogosít a vezetésre. Első 1 évben bőven elég lesz neked a szüleid kocsija. Vagy ha mindenképp ragaszkodsz a saját autóhoz akkor először valami lerozzant kis autót amit nem féltesz, mert úgy is oda fogod csapni tolatáskor valamihez. Ha esetleg megkapod a suv-ot ne hogy ki menjen belőled a félelemérzet és azt hidd hogy te vagy a király az utakon és nálad nincs nagyobb autós. Mert ilyenkor szokott egy kamion szembejönni :)
2013. jan. 5. 10:39
 3/15 anonim ***** válasza:
XC90
2013. jan. 5. 11:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem valamilyen véleményt kértem, hogy milyen sofőr vagyok és hogy tudok vezetni mert azt nem tudjátok.Autótípusokat kértem nem fikázásokat.Attól mert még nektek nincs pénzetek jó autóra nem kell egy rozzant vacakot venni mert ha lesz autóm vigyázni fogok rá és nem hozzácsapni tolatáskor valamihez.
2013. jan. 5. 12:02
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
vegyél egy sviftet tanulj meg vezetni, aztán jöhet a suv.
2013. jan. 5. 12:23
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Valamit 15 milló feletti árcédulával, annyiért már tök f*sz mindegy, hogy melyik márka melyik típusa, aztán mutasd meg a dizsi előtt a sok szerencsétlen osztálytársadnak, hogy ki vagytok tömve zsetonnal.
2013. jan. 5. 12:34
 7/15 anonim ***** válasza:
52%

BMW X7?

Gondolom 18 évesen a munkádhoz elengedhetetlen egy ilyen autó, mivel tömegközlekedés úgysincs felétek.

"mert úgy is oda fogod csapni tolatáskor valamihez"

Ezzel viszont nem feltétlenül értek egyet. Ugyan én már idősebb voltam nálad, mikor vettem az első autómat. Már végeztem az egyetemen és pár éve dolgoztam is mire annyi pénzt össze tudtam venni. Egy középkategóriás új autót vettem. Noha a fenti indok miatt nekem is sokan oda vágták hogy egy rozzant 20 éves Suzukit vegyek először.

Mégis soha egy karcolást se ejtettem az autómon, se másén.

2013. jan. 5. 13:14
 8/15 anonim ***** válasza:
venni = szedni.
2013. jan. 5. 13:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ezen az oldalon kezdő vezetőként mindenki összetörte az autót? :o

Én kérnék a helyedben egy Pajerót, bár az nem valami gyors autó, de terepen nem sok ellenfele akad.

2013. jan. 5. 14:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Vedd meg az éppen eladó Audi A6 2.8 Quattromat. Gyors is, összkerekes is, bőrös is, gázos is :)
2013. jan. 5. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!