Milyen használt autót kérjek szülinapomra?
Már rég óta tudok vezetni.Iskolába járni kellene az autó,koleszos vagyok,54km-re van a suli és rühellek buszozni.Nem azért mert kényes vagyok hanem azért mert utazás alatt beteg vagyok és hányok ha nem én vagyok a sofőr.
A Pajero jó lenne de nekem nem tetszik a túl kockás formája miatt.
Már épp írni akartam a Kocka Patrolt, dehát kocka....
-Audi A4(B5) Quattro
-VW Passat (B5) 4motion
És csak TDI-t. Így anyádéknak sem kell a sok üzemanyagot fizetni, bár nem akarok a zsebetekben turkálni, csak ez is egy szempont azért, még akkor is, ha nem a napi kenyér a központi kérdés, te tudsz vele közlekedni normálisan, 4x4 (bár nem értem, hogy ehhez miért ragaszkodsz), és nem is rossz kiállású autó egyik sem, meg később eladható is.
Amúgy nem értem miért kell itt vergődni, meg irigykedni, megtehtik kész. Mondjuk az is nagy fäsz, aki feltette a kérdést, mert ha kihagyja a szülinapot, meg a jogsiszerzés témát, akkor kevésbé dicsekvő, meg kivagyi hangvételű a kérdés. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!