Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót kérjek...

Milyen használt autót kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés
18 leszek január 20-án kb márciusra lesz meg a jogsi,milyen autót kérjek szerintetek?4X4-es legyen mindenképp.Tippek,ötletek? Én valamilyen SUV-ra gondoltam.
2013. jan. 5. 10:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Már rég óta tudok vezetni.Iskolába járni kellene az autó,koleszos vagyok,54km-re van a suli és rühellek buszozni.Nem azért mert kényes vagyok hanem azért mert utazás alatt beteg vagyok és hányok ha nem én vagyok a sofőr.

A Pajero jó lenne de nekem nem tetszik a túl kockás formája miatt.

2013. jan. 5. 17:19
 12/15 T5- ***** válasza:

Már épp írni akartam a Kocka Patrolt, dehát kocka....

-Audi A4(B5) Quattro

-VW Passat (B5) 4motion

És csak TDI-t. Így anyádéknak sem kell a sok üzemanyagot fizetni, bár nem akarok a zsebetekben turkálni, csak ez is egy szempont azért, még akkor is, ha nem a napi kenyér a központi kérdés, te tudsz vele közlekedni normálisan, 4x4 (bár nem értem, hogy ehhez miért ragaszkodsz), és nem is rossz kiállású autó egyik sem, meg később eladható is.

Amúgy nem értem miért kell itt vergődni, meg irigykedni, megtehtik kész. Mondjuk az is nagy fäsz, aki feltette a kérdést, mert ha kihagyja a szülinapot, meg a jogsiszerzés témát, akkor kevésbé dicsekvő, meg kivagyi hangvételű a kérdés. Szerintem.

2013. jan. 5. 20:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az értelmes választ.Kevés ilyen ember van mint te(sajnos). Az üzemanyag fogyasztást is szempont előtt tartom mert még nekem sem engedik meg, hogy 10 liter felett autókázzak.A 4x4 azért fontos mert a sulihoz vezető úton egy hágón kell átmenni ami télen elég veszélyes mert a hó sincs eltakarítva, nem is szórják.Ez van.Romániában élek.
2013. jan. 5. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Árban meddig mehetünk el?
2013. jan. 6. 14:35
 15/15 A kérdező kommentje:
5000 euró.
2013. jan. 6. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!