Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleósok! Ti mennyit "bűnöztök...

Paleósok! Ti mennyit "bűnöztök"? Mindig minden szabályt betartotok? MI az ami még nektek "belefér"?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

A mai napon mandulákkal kényeztettem magam, de az ajánlott 1-2 marok helyett, nekem 3-4 maroknyi lett. Ez belefért ma, mivel ezen a héten nagyjából más kilengések nem voltak.

Mindig minden szabályt betartani amúgy az élet egyik területén sem éri meg. Ez vonatkozik az étkezésre is. Minden jóból kimaradsz, ha túlságosan meghúzod az övet, és tulajdonképpen minek is tennéd ? Többet ésszel, mint szigorúsággal.

Persze bűnözni is okosan kell. Diéta szempontjából különbség van aközött, amit én írtam neked személyes példámnak, illetve aközött, hogy valaki reggeltől este agyonzabálja magát.

2013. febr. 9. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
*estig
2013. febr. 9. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Néha egy kis kenyér, mert nincs pénzem maglisztekre, sajtról nem tudok lemondani, az is be szokott csúszni.

Plusz nagyon ritkán egy kis általános édesség, mert paleó sütit se tudok készíteni és néha uncsi a gyümölcs. :D

2013. febr. 9. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy-két kocka csoki nagyritkán, tej a kávémba minden nap, ha rántotthőst is megeszem hiába prézlis, lisztes. Hüvelyeseket is eszem, ha épp úgy adódik.
2013. febr. 9. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:

De ezek mind kivételes alkalmak, normál esetben magamnak nem főzök hüvelyeseket, se rántotthúst nem sütök, de ha pl anyumnál borsófőzelék van rántotthússal akkor megeszem.

De pl kenyeret, tésztaféléket, krumplit, rizset egyáltalán.

2013. febr. 9. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
heti 2-3x túró vagy egy kis kefir salátaöntetnek, esetleg zabkása hetente 1x.
2013. febr. 10. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha páromnak sültkrumplit sütök (kb. 2hetente 1x), akkor lopok belőle 1-2 szálat, többet nem merek. :)

Mivel ketogén diétán vagyok így nem eszek félre mert akkor "kezdhetem előröl", legalább is ettől félek.

Amikor csak simán paleóztam akkor egy kis jó minőségű étcsokoládé is belefért, max egy kocka egyszerre.

2013. febr. 13. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajt!
2013. febr. 23. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!