Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Szegényeknek nem való a paleo?

Szegényeknek nem való a paleo?

Figyelt kérdés
Több hónapja paleózok. Mikor volt pénzem, és tudtam venni kis húst, tartalmasabb zöldségeket, több gyümölcsöt, akkor energikus voltam, jól éreztem magam. Jelenleg a templom egerénél is szegényebb vagyok (amúgy gimis koleszos vagyok). Tanulás mellett sok energiára van szükségem, így régebben majdnem minden étkezéskor rengeteget ettem: tojás, retek saláta cékla, hagyma, egy éthordó nagyságú műanyag tálba, tele. Ilyenkor jól is laktam, volt energiám. Most meg anyagilag csak azt engedhetem meg magamnak, hogy egy ökölnyi zöldséget megegyek egyszerre (pl 2 kisebb répa). Húst se tudok venni, tojástól meg éhesebb leszek. És fáj a szívem, az zavar a legjobban. Belenyilall és szúr. Akkor volt ilyenem, mikor koplaltam 1 éve, és úgy fogytam le. Szerintetek mit tegyek?
2013. ápr. 14. 10:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megfogadtam a tanácsaitokat, és így most sokkal jobb :)
2013. ápr. 25. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!