Van valakinek paleo (gluténmentes) gombafasírt-receptje?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 13:09
1/1 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs, de a fasírt szerintem rém egyszerű, a kenyérfélét olajos maggal helyettesíted és kész. Én ezt csináltam ma egy kelkáposztafasírttal, pici dió és lenmag került bele, a tojás ugye rendben van, hihetetlenül finom, laktató és olcsó étel lett belőle. A gomba mondjuk más állagú, mint a kelkáposzta, de kizárásos alapon azt is maggal kell, mert nincs más (kompromisszumosoknak meg ott a zabpehely).
Úgy vettem észre, paleóban nem árt egy kis kreativitás, főleg, ha az ember nem eszik húst (drágábban sem akarok enni, mint eddig, de azt sem nagy kihívás, lehet, hogy olcsóbb lesz). De nagyon szórakoztató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!