Jó ez az étrend? Vagy sok?
Reggeli: 1 szelet sonka, 1 narancs
Ebéd: rántotta- 1 tojás, 4 kis karika kolbász, fél uborka
Uzsi: Fél pomelo
Vacsi-Saláta csirkehússal
A sonka és a kolbász házi volt, tuti nincs benne semmi cukor.
Ebédre általában húst eszek zöldséggel, de most itthon vagyok betegszabin, nem naygon volt erőm főzcskézni, azért csináltam csak egy rántottát, az hamar kész van.
Mi az, hogy ne uzsonnázzak??? Fpleg ilyen nagybetűkkel, mintha nem tudom milyen bűnt követtem volna el.
Eddig az volt a baj, hogy csak 3szor eszem, most az, hogy miért eszek egy kis gyümölcsöt ebéd és vacsi közben? Pff...
Igen igazad van abban, hogy a kedves dietetikus szakemberek azt ajánlják, egyél napi 5-6x keveset. Az elméletük emögött az, hogy ne éhezzél mert akkor hízni fogsz...
Tehát szerintük aki ritkán eszik, az elhízik, aki meg rendszeresen az sovány marad...
Az ember genetikailag nem arra van kitalálva, hogy 3-4 óránként fix bebetonozott időpontokban egyen! Gondolj bele, akik vadásznak és gyűjtögetnek még most is, hányszor esznek és mennyit egy nap? Ott nincs reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora. Akkor esznek amikor van mit! Ennek ellenére az elhízás náluk nem népbetegség!
Ha rendszeresen és sűrűn eszel a szervezeted úgy érzékeli, itt a bőség ideje és elkezd raktározni. Ha ezt avval is tetézed, hogy gyorsan felszívódó szénhidrátokat (is) fogyasztasz az elhízás garantált!
Ha nem eszel semmi nem paleós cuccot és tisztességesen bevacsorázol lefekvés előtt, akkor simán kihagyhatod 2-3 naponta még a következő reggelit is, mert nem leszel éhes. A szervezeted meg a felesleg zsírodból gyönyörű szépen működik közben! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!