Jó ez az étrend? Vagy sok?
Reggeli: 1 szelet sonka, 1 narancs
Ebéd: rántotta- 1 tojás, 4 kis karika kolbász, fél uborka
Uzsi: Fél pomelo
Vacsi-Saláta csirkehússal
Ne viccelj, ez nemhogy sok, ez kevés!!!
De ha nem vagy éhes, akkor pont elég:)
Borzasztoan keves ez, en egy etkezessel tobb feherjet, szenhidratot, kaloriat es vitamint viszek be mint te egesz nap, es naponta kb. 5szor eszem minimum!
Nem tudom hany eves vagy, hany kilo es mi a celod ezzel az etrenddel de ezzel se fogyni, se izmot epiteni nem lehet.
Sajnos nagyon nehezen fogyok, ennyi kell ahhoz, hogy lemenjen havi 1-2 kiló.
De amúgy szerintem nem olyan kevés ez.
Pl a saláta elég nagy, fél pomeló se kevés.
160 cm, 68 kiló, úgy 10 kiló a cél.
Most épp semmit nem csinálok, betegszabin vagyok itthon, azért is eszem kevesebbet, hisz nem égetek szinte semmit.
Normálisan gyalog jövök-megyek munkába, ami kb másfél óra gyaloglás, ott sem csak egyhelyben ülök, néha kori, torna, kutyasétáltatás, ilyesmik.
Ha 100%-ig betartod a paleo étkezést, akkor ennél azért lényegesen többet ehetsz és fogyni fogsz!
A reggeli sonka milyen? Bolti? Tutira nincsen benne cukor?
Gyümölcsöt ne egyél reggelire!
A rántottát inkább egyed reggelire vagy vacsorára.
Ebédre egyél egy szelet natúr húst, sült/párolt/nyers zöldséggel. Desszertnek vmi. gyümölcs.
NE UZSONNÁZ!!!
A vacsora lehet nyugodtan valami kolbász/házi sonka/szalonna zöldségekkel paleo kenyérrel. Utána mehet vmi. gyümölcs is.
Nekem ez működik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!