Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleolit táplálkozás mellett...

Paleolit táplálkozás mellett milyen sport, mozgás javasolt?

Figyelt kérdés

Elég régóta a paleolit táplálkozás elveit követem. A súlyfeleslegemtől remekül megszabadultam, viszont löttyedtnek, puhának érzem magam.

Igénylem a mozgást, tele vagyok energiával, viszont az időm nagy részét a munkahelyemen töltöm.

Melyik lenne a legjobb mozgásforma paleolit táplálkozás mellett, ami egészséges, nem terheli túlzottan az ízületeket, és segít formásodni, kicsit izmosodni?

Nő vagyok, így elsősorban nem óriás izmokat szeretnék építeni, csak kicsit feszesebb, formásabb szeretnék lenni.

A karjaim elég gyengék, felső testem csontos, ide szeretnék egy kis izmot felszedni, comb és popsi tájékon pedig feszesebb idomokra vágyom.

Paleósok mit javasoltok? Ti mit sportoltok?

Voltam zumbázni például, aranyos, cuki, vidám, de nem biztos hogy ez a megoldás a helyzetemre. (ideglevezetőnek jó, de másra nem biztos.) Voltam egy személyi edzőnél, aki ezzel az étrenddel nem vállalt el.

2013. márc. 6. 17:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Na az jó, de fontos, hogy a gyakorlatokat lassan csináld! Ne kapkodva. Sokan pl ezen bukják el a fegyencet, hogy lusták olvasni és csinálják mint az eszetlen...
2013. márc. 10. 19:34
 22/24 A kérdező kommentje:

A neten elég jól utánaolvastam, de holnap már kapom is a könyvet hozzá egy volt kollégámtól. :) Azt is elolvasom végig, aztán kérdezek majd ha nem tiszta valami. :)

Csak akkor kezdem el, ha minden világos, és elvégezhetőnek tűnik.

Nem akarok magamnak többet ártani, mint használni.

2013. márc. 10. 19:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Oké!

Nekem a paleóval kombinálva a fegyencedzés olyan állóképességet és erőt adott, mint még soha semmi előtte!

Vékonyabb és izmosabb vagyok mint több év edzőtermi bohóckodás után!

2013. márc. 10. 19:51
 24/24 anonim válasza:
Hat, apum is a paleolit dietat hasznalja, o nagyon sokat szokott biciklizni. Meg futni meg azt monja hogy neki uncsi, mi padelezni szoktunk, nem tudom magyarorszagon vane ilyen, mert en a kanari szigeteken elek, de ez egy olyan sport mint a tenisz, de sokkal szórakoztatóbb, keress ra a neten.
2013. márc. 21. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!