Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Szédülés paleo diéta kezdetén?

Szédülés paleo diéta kezdetén?

Figyelt kérdés
3. napja csinálom, és semmiféle gabonaterméket nem fogyasztok. Jó sok hús, mandula és gyümölcs van az étrendemben, bőséges adagokban. És mégis esek-kelek úgy szédelgek, gondolom lement a vércukrom. Mit lehet ezellen tenni? Gondolom nem ilyen lesz végig. Légyszi olyan írjon, aki ért is a témához. Köszi
2013. febr. 23. 19:05
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
29es. Fogalmam sincs miért van az, hogy ez a diéta ennyi személyiségzavaros önkompenzáló felsőbbrendűségi komplexusos idiótát vonz, de ez sajnos tény. jól példázod te is. Elolvasol egyetlen egy könyvet, és már azt képzeled nálad a bölcsek köve. Az a szó hogy valószínűség mond neked valamit? Attól, hogy a metabolikus zavar és inzulinrezisztencia érinthet nem túlsúlyosakat is, még nem ez lesz a jellemző. Hello, valószínűség? Másképp reagál a cukorterhelésre egy eleve elhízott és egy normál súlyú, sokat sportoló egyén szervezete. Baromira idegesítő és áltudományos ez a hozzáállás. Te sem az agyadat használod csak Szendit lobogtatod ész nélkül.
2013. márc. 3. 13:49
 32/36 A kérdező kommentje:
Táplálkozás Harcműves: Ezt a sófóbiát én soha sem értettem. De szerintem a magnézium-kalciummal is hasonló tévhitek vannak "forgalomban". Amúgy megszűnt ez a durva diuretikus hatás egy pár napja, ezek szerint van valami a gabonában, ami vízretenciót idézne elő? Másik érdekes dolog ami ilyenkor fennálhat az a glutén opioid hatása, a tejjel kapcsolatban sejtettem ilyesmit (ugye sokan függőkké válnak sajtoktól, meg egérkísérletekben is kimutattak ilyesmit), ha erről van szó akkor a gabona hirtelen megvonása a heroin leszokásához hasonló tünetekkel járhat. És ha belegondolunk tényleg! A gabona fogyasztása függőségként is értelmezhető. A gabona mentes diéták első pár napja meg cold turkey állapot. Szóval nem csak a vércukorról lehet szó ilyenkor, sokkal összetettebb ez a kérdéskör szerintem.
2013. márc. 3. 13:59
 33/36 anonim ***** válasza:

Örülök a javulásnak!

Látod, az ópiátok eszembe sem jutottak.. pedig tisztában vagyok a létezésükkel. Nem voltam még elvonón biztos azér', a kenyeret pedig szerencsére nehézség nélkül le tudtam tenni. De azért egy kib.aszott túrós rétes még próba elé állítja az akaraterőmet, tej-gabona ópiátokkal, édes ízzel mindennel együtt :D

2013. márc. 4. 08:47
 34/36 A kérdező kommentje:
Durva :D Mondjuk en nem kivanok semmi tejest sem gabonast, tudom hogy nem ehetem es eszembe sem jut. A pizza okozott par kellemetlen percet ugyan, de hamar kitalaltam hogy lehet megsutni kokuszlisztbol es tojasbol egy vekony alapot.
2013. márc. 4. 11:42
 35/36 anonim válasza:

jól van na,nem kell leidiótázni,csak ajánlottam h olvasd el a könyvet,mert nagyon sok hasznos dolog van benne,többek közt az inzulinrezisztenciáról is. ott van leírva hogy sokan nem is tudnak róla de a sok szénhidráttól inzulinrezisztensek,ami a cukorbetegség előfutára.és mindezt úgy hogy közben vékonyak és fittek.nem mondtam hogy te közéjük tartozol,de nem kizárt.

és nincs felsőbbrendűségi érzésem,én is most ismerkedem ezzel az életmóddal.

2013. márc. 4. 12:02
 36/36 breko10 válasza:

Hát nem vagyok orvos, de szerintem , hangsúlyozom szerintem, teljesen normális ami veled történik.

Mivel a paleo diétával sokkal kevesebb szénhidrátot juttatsz be mint korábban, a szervezeted nem kapja meg a megszokott glükózmennyiséget amit eddig csak a szénhidrátból állított elő. Egy idő után természetesen ez javulni fog, amikor már megjelentek a ketontestek a szervezetedben és a zsírokból valamint a kevés elfogyasztott szénhidrátból is tudod majd fedezni a napi szükségletet.

2014. ápr. 17. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!