Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Szédülés paleo diéta kezdetén?

Szédülés paleo diéta kezdetén?

Figyelt kérdés
3. napja csinálom, és semmiféle gabonaterméket nem fogyasztok. Jó sok hús, mandula és gyümölcs van az étrendemben, bőséges adagokban. És mégis esek-kelek úgy szédelgek, gondolom lement a vércukrom. Mit lehet ezellen tenni? Gondolom nem ilyen lesz végig. Légyszi olyan írjon, aki ért is a témához. Köszi
2013. febr. 23. 19:05
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Hát szoktam akkor is de az mindig is volt mert nagyon alacsony a vérnyomásom. Ez más, ez szédelgés, akkor is van ha ülök, akkor is ha jövök megyek. De kezdek gyanakodni hogy ez kiszáradás. A sok mag kevesebb nedvességet tartalmaz mint a gabona, és nem iszok rá elég folyadékot. (szerintem). Vagy: nem viszek be elég sót a szervezetembe pár napja. Mindenesetre annyi előnye volt ennek hogy ránéztem a vércukromra is a biztonságkedvéért és az úgy néz ki aránylag rendben van.
2013. febr. 26. 11:17
 22/36 anonim ***** válasza:
Krónikus folyadék és sóhiány is gyakori sajnos, írsz majd ha változik a helyzet?
2013. febr. 26. 11:21
 23/36 A kérdező kommentje:
Persze. Odafigyelek most már erre is. Szerintem tolok valami sós teát, az helyre hozza a kiszáradást. Köszi a segítséget!
2013. febr. 26. 11:26
 24/36 anonim ***** válasza:

Esetleg paradicsomlét, ami finom sóval. Vagy sok kálium van benne és mégsem jó ötlet, plusz burgonyaféle..

Akkor húsleves sósan, az finomabb mint a sós tea, csak ötletelek. Nekem is kéne valami..

2013. febr. 26. 11:29
 25/36 A kérdező kommentje:
Vagy: Turmixolt zöldségek (brokkoli, zeller) húslével felfőzve. De a paradicsomlé most jó ötlet nekem, én egyelőre még nem húztam le a listámról.
2013. febr. 26. 11:36
 26/36 A kérdező kommentje:
Most olvasom én is hogy ez mennyire gyakori. De vajon miért. Állandóan wc-re rohangálok, a szám meg ki van száradva. Mintha nem maradna meg víz a szervezetemben. na erre aztán nem számítottam.
2013. febr. 26. 19:46
 27/36 anonim ***** válasza:
Mert az ember tengerpartközeli élőlény, a só utánpótlásunk gyakorlatilag korlátlan volt. Ezzel szemben ma..?
2013. febr. 26. 21:36
 28/36 A kérdező kommentje:
a só utánpótlás ma sem probléma sztem, a só fillérekbe kerül! Most nézem, allergén hirtelen megvonása is okozhat ilyesmit. Valamire jó allergiás lehettem a gabonákban, ha erről van szó!lehet a glutén! vagy a sok hatás együtt.
2013. febr. 27. 00:15
 29/36 anonim válasza:
egyébként attól még lehet valaki inzulinrezisztens, ha vékony. olvass utána mielőtt hülyeségeket irsz kérdező. ajánlom Szendi Gábor Paleolit táplálkozás c.könyvét.
2013. márc. 2. 10:47
 30/36 anonim ***** válasza:

Olcsó a só, DE:

- sófóbia van

- a forgalomban lévő só nem mind só. KCl vegyszerrel helyettesítik, tehát valaki "sósan" eszik, aztán valójában kálisósan. Ez különösebben nem jó, amellett hogy a kálisó nem annyira nekünk való, még nátriumklorid hiányhoz is vezet.

2013. márc. 2. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!