Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Szédülés paleo diéta kezdetén?

Szédülés paleo diéta kezdetén?

Figyelt kérdés
3. napja csinálom, és semmiféle gabonaterméket nem fogyasztok. Jó sok hús, mandula és gyümölcs van az étrendemben, bőséges adagokban. És mégis esek-kelek úgy szédelgek, gondolom lement a vércukrom. Mit lehet ezellen tenni? Gondolom nem ilyen lesz végig. Légyszi olyan írjon, aki ért is a témához. Köszi
2013. febr. 23. 19:05
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nem a vércukrom instabil, hanem most kezdtem egy új diétát amiben nincsenek gyorsan felszívódó szénhidrátok. Az lenne a furcsa ha egyből alkalmazkodna a szervezetem. Mind a terheléses mind pedig az éhgyomri vércukor értékeim tankönyvbe illőek voltak mindig is. És amíg nem kezdtem a diétát semmiféle vércukorral kapcsolatos tünetem nem volt. Valószínűleg ez sem az
2013. febr. 24. 19:29
 12/36 anonim ***** válasza:

Most már nekem van egy kérdésem: minek raksz fel egymás után kérdéseket, ha te úgyis megtudod válaszolni ezeket saját magadnak ?

Amúgy amit írtál a felszívódással kapcsolatban az téves. A gyümölcsöknek glicémiás indexük van és vannak alacsony GI-ű gyümölcsök és magas GI-ű gyümölcsök. Ezért ha az utóbbiakból eszel, akkor azok jobban megemelik a vércukor szintet, mint az előbbiek.

Minél hamarabb emelkedik meg a vércukorszint, annál gyorsabban fog leesni is. Ezek után gondolom már nyilvánvaló, hogy miért ingadozik egyfolytában.

2013. febr. 24. 19:36
 13/36 A kérdező kommentje:
Milyen kérdést válaszoltam meg saját magam? ti írkáljátok az egetverő baromságokat kezdődő cukorbetegségről. Arra keresem a választ hogy szoktassam hozzá a szervezetem a diétához.
2013. febr. 24. 19:55
 14/36 anonim ***** válasza:
82%

Már írtuk többször is, hogy idő kell, míg hozzászokik a szervezeted.

Úgy látszik a bunkó stílusodon kívül az olvasás sem megy valami fényesen.

2013. febr. 24. 19:58
 15/36 A kérdező kommentje:
mondod ezt te? :D
2013. febr. 24. 20:02
 16/36 anonim ***** válasza:
53%

Jól szórakoztok?

"Az lenne a furcsa ha egyből alkalmazkodna a szervezetem"

Nem. Az ember szervezetének a normális a kevés cukor (keményítő) fogyasztás. A lassú alkalmazkodás sokaknál pont az, amíg az inzulin érzékenységük újra visszaáll egészséges szintre.

Ez Kérdezőt nem érinti, király!

2013. febr. 24. 21:12
 17/36 A kérdező kommentje:
Egyáltalán honnan veszed hogy vércukor probléma a szédülés? Mivel nem volt soha problémám ilyesmivel, én is csak találgatok. RTeljesen elképzelhető az is hogy a megváltozott étkezés miatt kevesebb folyadék jutott a szervezetembe, vagy megváltozott a szomjúságérzetem. És nem ittam eleget. A kiszáradásnak is hasonlóak a tünetei. Teljesen mindegy mi a szervezet alapállapota, itt a hangsúly a drasztikus váltáson van.
2013. febr. 24. 22:31
 18/36 anonim ***** válasza:
Meglehet. Mi a többség tapasztalatából tudunk kiindulni.
2013. febr. 24. 22:47
 19/36 A kérdező kommentje:
Nem vércukor probléma mert azóta is beszédültem 1x, megmértem gyógyszertári mérővel a vércukorszintem és 6 mmolos volt. Az pedig nem mondható alacsonynak.
2013. febr. 26. 01:55
 20/36 anonim ***** válasza:

Akkor 35 megatonnával berobban az agyamba a válasz:

Akkor szédülsz meg amikor ülésből/fekvésből felállsz?

2013. febr. 26. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!