Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Pomelo hízlal?

Pomelo hízlal?

Figyelt kérdés
Paleosok fogyaszthatják?

2013. jan. 30. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden hizlal :D

Igen, ha nincs korlátozva a fruktóz-bevitel, leginkább a grapefruithoz hasonlít a gyümölcs.

2013. jan. 30. 10:17
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Gyümölcsökből nagyon nehéz túl sokat enni.

Elvileg ésszerű mennyiségben érdemes csak fogyasztani, gyakorlatilag vannak gyümölcsevő emberek, akik csak gyümölcsökön élnek és jól vannak. Nem lesznek olyan jól hosszú távon, de a példájuk is mutatja, hogy nem olyan rosszak a gyümölcsök. Lehet enni pomelo-t, csak ne ez tegye ki a napi táplálkozást. Vagy ne minden nap ez legyen az alap.

2013. jan. 30. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem ez teszi ki a napi menümet,csak így 2hetente,megszoktam enni,egy felet,s csak úgy kíváncsi voltam,h mennyire ront a diétámon.köszi a válaszokat!
2013. jan. 30. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Csak felet?

Semennyire nem ront!

2013. jan. 30. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Szegény TáplálkozásHarcműves -t miért pontozzátok le ?

Túlzás, aki már fél pomelot is soknak tart, azt gondoljátok, hogy a paleo ember nem jutott hozzá ilyen mennyiségű gyümölcshöz, csak maximum más gyümölcsféle formájában ?

Ráadásul ott már nagy gondok vannak, ahol egy fél pomelotól függ valakinek a diétája és az alkata.

2013. febr. 2. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Aye aye!

Azért az durca lenne, ha paleo berkeken is lepontoznának. Szerintem csak a krónikus pontozgatásban szenvedők jártak erre megint..

2013. febr. 2. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!