Epebántalmak miatt sok zöldséget és gyümölcsöt ill. kevés húst ajánlottak de akkor hogyis nézzen ki egy napi menü?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 14:01
1/4 anonim válasza:
Párolt zöldség hússal, tucatnyi zöldségvariációból, tucatnyi fűszer variációval, különböző húsokkal. Így már bőven tucatnyi ételt el lehet készíteni, minden nap más zöldséggel, más fűszerekkel.
Az epebántalmat mi okozza? Időszakosan kell kímélned az epéd, vagy mostantól mindörökké?
Az epének nem tesz jót hosszútávon, ha nem működik. Besűrűsödik az epe és epekő alakul ki. Üríteni kell az epehólyagot, ehhez pedig zsírokat kell enni (persze miután rendbe jöttél) :)
2/4 anonim válasza:
A fűszerekkel(só ,bors ,paprika)nagyon nagyon keveset lehet.Zöldfűszerek jöhetnek,paradicsom,paprikk-betűsek,banán,aprómagvas gyümölcsök tiltólistásak.Sovány húsokat,halakat ehetsz.
3/4 anonim válasza:
Ja és mégvalami,az epetermelődés nem fog beindulni ha zsírosat eszel,csak még betegebb leszel tőle.Tapasztalatból mondom.
4/4 anonim válasza:
perszeeee ezt nem gyógymódnak írtam. csak ha zsírszegényen táplálkozunk.. az sem megoldás hosszútávon semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!