Mennyit lehet fogyni a Paleo diétával? Ki az aki fogyott tőle, és mennyi idő alatt?
egy rugóra jár az agyunk... :)
Nekem is tegnap jutott eszembe a fogyi és ezt nem próbáltam még soha, így hétfőtől étkezem adott étrend szerint. Én megrendeltem a 3 fogásos szigorú paleolit étrendet hétfőre a Gastrótól. Délelőtt almát eszem majd, ebédre a fő ételt, uzsira a sütit és vacsira a levest...
82kilóról szeretnék lemenni 62 kilóra.
3 fajta cukorpótló van. A xilit is 2-ex erősebb a normál cukornál..Stivia is..
Legalább 5-6 fajta liszt.Most szaloncukor is..Isteni, marcipános..Lekvárok, szóval lehet duskálni.És nem éhezek, ráadásul a kenyér után nem is érzek éhséget.Vannak előadások, és orvos is rendel. Míg benn voltam, 1 orvos, /párizsit vásárolt!Mert az is van/ 1 gyógyszerész, és egy egyszerű hölgy..
Persze, lehetnek ellenzői is, mint mindennek de a puding próbája az evés.
Én másfél hónap alatt dobtam le 10 kilót. Majd a rákövetkező 4-5 hónapban még 10-et. (173cm / 78kg-ról 58kg-ra fogytam)
2009 vége óta paleózom (ha nem is mindig 100%-osan, de a glutént és tejet mindig kerülöm). Nekem nem nagyon dobta meg a kiadásaimat a paleo, mert csak ritkán édesítek és nem használok liszteket, vagyis egyáltalán nem eszem sütiket, kenyereket. A fő kajám mindig a hús (lehetőleg zsírosan :D), ezen kívül most épp inkább gyümölcsöket eszem és kevesebb zöldséget. De volt ez már fordítva is. :) Magokat mostanság kevesebbet eszem, mert ezelőtt talán kicsit túlzásba estem velük. Reggelire, illetve délelőtt megy a több gyümölcs, délutánra meg estére a több hús. Nasiként gyümölcs (frissen vagy aszaltan) meg magok mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!