Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyit lehet fogyni a Paleo...

Mennyit lehet fogyni a Paleo diétával? Ki az aki fogyott tőle, és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Most kezd érdekelni a paleo diéta, leoltások nem érdekelnek, nekem megtetszett. Viszont volna pár kérdésem,azokhoz is akik már régóta folytatják ezt az életmódot.Pl hogy tudjátok beszerezni,és milyen árban a hozzávalókat? (gondolok itt a mandulalisztre,szezámliszt,társai) szóval mennyivel jön ki költségesebbre mint az átlag kaják? És miből áll pl egy ebédetek,vacsitok,reggelitek? Nasira mit esztek?

2012. dec. 6. 09:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

egy rugóra jár az agyunk... :)

Nekem is tegnap jutott eszembe a fogyi és ezt nem próbáltam még soha, így hétfőtől étkezem adott étrend szerint. Én megrendeltem a 3 fogásos szigorú paleolit étrendet hétfőre a Gastrótól. Délelőtt almát eszem majd, ebédre a fő ételt, uzsira a sütit és vacsira a levest...

82kilóról szeretnék lemenni 62 kilóra.

2012. dec. 7. 15:58
 12/18 Quorra ***** válasza:
2,5 hónap alatt 10kg-t.
2012. dec. 7. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
én egyszer paleóztam, de nem fogyás miatt, hanem az allergiám miatt. akkor egy hét alatt 3 kilót fogytam, és tudom, hogy mindezt zsírból, mert a derekam és a combom is vékonyabb lett. szóval fogyásra biztos jó.
2012. dec. 9. 02:45
 14/18 anonim ***** válasza:

3 fajta cukorpótló van. A xilit is 2-ex erősebb a normál cukornál..Stivia is..

Legalább 5-6 fajta liszt.Most szaloncukor is..Isteni, marcipános..Lekvárok, szóval lehet duskálni.És nem éhezek, ráadásul a kenyér után nem is érzek éhséget.Vannak előadások, és orvos is rendel. Míg benn voltam, 1 orvos, /párizsit vásárolt!Mert az is van/ 1 gyógyszerész, és egy egyszerű hölgy..

Persze, lehetnek ellenzői is, mint mindennek de a puding próbája az evés.

2012. dec. 10. 18:21
 15/18 Julie S ***** válasza:
100%

Én másfél hónap alatt dobtam le 10 kilót. Majd a rákövetkező 4-5 hónapban még 10-et. (173cm / 78kg-ról 58kg-ra fogytam)

2009 vége óta paleózom (ha nem is mindig 100%-osan, de a glutént és tejet mindig kerülöm). Nekem nem nagyon dobta meg a kiadásaimat a paleo, mert csak ritkán édesítek és nem használok liszteket, vagyis egyáltalán nem eszem sütiket, kenyereket. A fő kajám mindig a hús (lehetőleg zsírosan :D), ezen kívül most épp inkább gyümölcsöket eszem és kevesebb zöldséget. De volt ez már fordítva is. :) Magokat mostanság kevesebbet eszem, mert ezelőtt talán kicsit túlzásba estem velük. Reggelire, illetve délelőtt megy a több gyümölcs, délutánra meg estére a több hús. Nasiként gyümölcs (frissen vagy aszaltan) meg magok mennek.

2012. dec. 11. 13:44
 16/18 Julie S ***** válasza:
Ja és a napi 3-4 tojást ki is felejtettem, mert az már annyira alap nekem. :D
2012. dec. 11. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nassolásra magvakat és sült algát tolok, illetve zöldségcsipszeket. Amúgy igyekszem főétkezéskor úgy jól lakni, hogy ne legyek estig éhes. Ehhez a jó zsíros húsos kaják elengedhetetlenek. Elképesztő mennyi zsírt eszek meg egy nap, és így is fogytam tőle elég sokat. ( 7-10 kg-t két hónap alatt) Én ezekkel a maglisztekkel nemi s foglalkozom, sztem nem is igazán paleok az ebből készült ételek, mert a péksüteményeket akarják pótolni. Nekem elég a hús és gyümölcs, mint fő tápanyagforrás. Nekem egy ideje megállt a fogyásom az ideális súlyomon, és bőséges és mennyiségi korlátozás nélküli kajázás ellenére dekányit sem hízok. Ha sokallod a húst, pár napig egyél gombát és tojást változtatásképp.
2013. jan. 6. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Herbaház, Mammut 1.
2013. jan. 27. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!