Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mennyit lehet fogyni a Paleo...

Mennyit lehet fogyni a Paleo diétával? Ki az aki fogyott tőle, és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Most kezd érdekelni a paleo diéta, leoltások nem érdekelnek, nekem megtetszett. Viszont volna pár kérdésem,azokhoz is akik már régóta folytatják ezt az életmódot.Pl hogy tudjátok beszerezni,és milyen árban a hozzávalókat? (gondolok itt a mandulalisztre,szezámliszt,társai) szóval mennyivel jön ki költségesebbre mint az átlag kaják? És miből áll pl egy ebédetek,vacsitok,reggelitek? Nasira mit esztek?

2012. dec. 6. 09:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__paleo-dieta__36891..

Én nem veszek liszteket, ebben nem tudok segíteni.

Nassolni kókusz reszeléket (250ft/200g) mézzel, kakaó porral, magvakkal.. ami éppen van. Vagy gyümölcsöt, hogy milyen édes egy alma!

Tegnapi ebéd (ami bármelyik étkezés lehetne, de változatosság kedvéért császár-zsírszalonna volt ma a reggeli, hagymával, tepertővel, paradicsommal)

- igazából csirkemell pörkölt, csak jó hosszú lével (levesnek is ettem) sárgarépával, rengeteg hagymával :)

Annyi zöldség van benne vagy eszem hozzá, hogy az adja a körítést, tehát a hús+zöldség elv teljes mértékben igaz az étkezésekre.

2012. dec. 6. 10:14
 2/18 anonim válasza:
67%

Én ugyan csak 16 éves vagyok, én is ezen a diétán élek:) Sokkal jobb a közérzetem azáltal, hogy kizártam az étrendemből a szénhidrátot. Persze egyértelműen a fejlődő szervezetnek szüksége van valamennyi szénhidrát bevitelére, de azt a lehetőségek szerint minimálisra csökkentetem. Nagyából másfél éve az egész család folytatja az életmódot.

Apukám fél év alatt 15 kilót fogyott. Most 75 kiló tartja a súlyát, közben annyit eszik amennyit csak szeretne:)Nasira müzliket, magvakat, kását, illetve sárgarépát párolva-nyersen, sok gyümölcsöt.

Ha vendégek érkeznek, értsük például karácsonyt, és az egész család apraja-nagyja ellátogat hozzánk, próbálunk kihasználni minden lehetőséget, hogy bemutassuk az egészséges étkezés igenis finomabbnál finomabb ételekkel bővelkedik. Nem kell az elsajátításokhoz nagyobb konyhai tudás. Ugyan az olyan mindennapi ételeket mint a rántott hús, sem felejtettük el, csupán búza lisztet használunk, ugyan úgy mint a palacsinta tésztánál. Viszont elismerem, hogy nem kis lemondással jár, főleg a kenyér részéről.

Árakat nem tudok mondani, mert nem én vásárolok be, viszont ha kifogsz akciókat akkor nem keveset spórolhatsz.

Csak ajánlani tudom! :)

16/L

2012. dec. 6. 21:09
 3/18 anonim válasza:
100%
* zabpehely lisztet* bocsánat!(:
2012. dec. 6. 21:12
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Engem gerinccel műtöttek..maradt, az ödéma.., és egy teljes fájdalom.Persze, paleozom..Fogytam is..pedig, azt mondják nem kellene..Nem tudok, sokat égetni...és 3 év alatt 10 kg kúszott fel...De ez a sok fekvésből ered...Bár ez sem sok, mert most vagyok 66 kg. És 4-tfogytam..2 hónap alatt. Szóval ennyi!

Ne adjátok fel.. Nem túl olcsó, de ha a többit nem olyan vészes...Én, aki imádtam a tésztát-eszembe sem jut.Sem a krupmpli! Szerencsére, már Fehérváron, is van ilyen bolt.

paleoközpont.hu. Ez nem reklám, 1 szerűen van...és nem kell annyit utazni.. Kitartás, és nagyon jók..

2012. dec. 7. 07:42
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
2-es te milyen mázlista vagy:D mondjuk sztem nálam meg már beletörődtek, hogy paleózom :) fél év alatt:D de őket sehogy nem lehet meggyőzni pedig apumon és anyumon is van felesleg bőven.. de legalább most kapok stevia port ^^ (10kg cukorral egyenlő mennyiség 3500ft és 0 kalóriás) szerintem nem drága a paleo, de kell 1-2 hónap, hogy hozzászokj. Nem a kajákhoz, mert azok egyből finomak meg kb mindent lehet enni, hanem ahhoz, hogy mi hol olcsó, mit éri meg venni, meg ilyesmi :)
2012. dec. 7. 08:55
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát igen.Végülis nem drága a stevia,csak egyszerre sokat kell érte kiadni.Ami a családi költségvetést igen csak megcsappantja.Egyébként az életmódszerű folytatásra gondoltam,mert idővel csak megkiván az ember valami töményebbet,amihez kell a liszthelyettesitő,esetleg valamilyen sütiszerűséget,és az már azért igen csak kiadásos. Már egy pár napja próbálok eszerint étkezni,és nem kivánom a sütiket.Ami ezelőtt elképzelhetetlen volt,a közérzetem is teljesen okés.
2012. dec. 7. 09:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Egyébként egyes irások szerint a zab sem ajánlott... mert azzal még lehetne helyettesiteni kicsit olcsóbban a lisztet.
2012. dec. 7. 09:54
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
Logikusan: a zab is keményítő forrás, és glutén tartalmú.
2012. dec. 7. 09:58
 9/18 A kérdező kommentje:
Jah,meg a bab,borsó,kukorica,krumpli...
2012. dec. 7. 10:16
 10/18 anonim ***** válasza:
50%

Alapvetően a paleó egyébként nem fogyásra van. Valamennyi bab/borsó (nem tudom fejből a ch tartalmukat, glikémiás indexüket) beleférhet. Nem tudom kik esznek sok kukoricát vagy babot, ezek nálam eleve csak alkalmi ételek voltak..

Fogyni biztosan lehet 1-2 hetente egy csaló nappal is, kukoricával, borsóval.. bár nyilván nem ajánlott.

2012. dec. 7. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!