Mennyit lehet fogyni a Paleo diétával? Ki az aki fogyott tőle, és mennyi idő alatt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__paleo-dieta__36891..
Én nem veszek liszteket, ebben nem tudok segíteni.
Nassolni kókusz reszeléket (250ft/200g) mézzel, kakaó porral, magvakkal.. ami éppen van. Vagy gyümölcsöt, hogy milyen édes egy alma!
Tegnapi ebéd (ami bármelyik étkezés lehetne, de változatosság kedvéért császár-zsírszalonna volt ma a reggeli, hagymával, tepertővel, paradicsommal)
- igazából csirkemell pörkölt, csak jó hosszú lével (levesnek is ettem) sárgarépával, rengeteg hagymával :)
Annyi zöldség van benne vagy eszem hozzá, hogy az adja a körítést, tehát a hús+zöldség elv teljes mértékben igaz az étkezésekre.
Én ugyan csak 16 éves vagyok, én is ezen a diétán élek:) Sokkal jobb a közérzetem azáltal, hogy kizártam az étrendemből a szénhidrátot. Persze egyértelműen a fejlődő szervezetnek szüksége van valamennyi szénhidrát bevitelére, de azt a lehetőségek szerint minimálisra csökkentetem. Nagyából másfél éve az egész család folytatja az életmódot.
Apukám fél év alatt 15 kilót fogyott. Most 75 kiló tartja a súlyát, közben annyit eszik amennyit csak szeretne:)Nasira müzliket, magvakat, kását, illetve sárgarépát párolva-nyersen, sok gyümölcsöt.
Ha vendégek érkeznek, értsük például karácsonyt, és az egész család apraja-nagyja ellátogat hozzánk, próbálunk kihasználni minden lehetőséget, hogy bemutassuk az egészséges étkezés igenis finomabbnál finomabb ételekkel bővelkedik. Nem kell az elsajátításokhoz nagyobb konyhai tudás. Ugyan az olyan mindennapi ételeket mint a rántott hús, sem felejtettük el, csupán búza lisztet használunk, ugyan úgy mint a palacsinta tésztánál. Viszont elismerem, hogy nem kis lemondással jár, főleg a kenyér részéről.
Árakat nem tudok mondani, mert nem én vásárolok be, viszont ha kifogsz akciókat akkor nem keveset spórolhatsz.
Csak ajánlani tudom! :)
16/L
Engem gerinccel műtöttek..maradt, az ödéma.., és egy teljes fájdalom.Persze, paleozom..Fogytam is..pedig, azt mondják nem kellene..Nem tudok, sokat égetni...és 3 év alatt 10 kg kúszott fel...De ez a sok fekvésből ered...Bár ez sem sok, mert most vagyok 66 kg. És 4-tfogytam..2 hónap alatt. Szóval ennyi!
Ne adjátok fel.. Nem túl olcsó, de ha a többit nem olyan vészes...Én, aki imádtam a tésztát-eszembe sem jut.Sem a krupmpli! Szerencsére, már Fehérváron, is van ilyen bolt.
paleoközpont.hu. Ez nem reklám, 1 szerűen van...és nem kell annyit utazni.. Kitartás, és nagyon jók..
Alapvetően a paleó egyébként nem fogyásra van. Valamennyi bab/borsó (nem tudom fejből a ch tartalmukat, glikémiás indexüket) beleférhet. Nem tudom kik esznek sok kukoricát vagy babot, ezek nálam eleve csak alkalmi ételek voltak..
Fogyni biztosan lehet 1-2 hetente egy csaló nappal is, kukoricával, borsóval.. bár nyilván nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!