Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Cukrozatlan dejót lehet...

Cukrozatlan dejót lehet használni "lisztként"?

Figyelt kérdés
Mármint lehetni lehet, az biztos... Csak úgy értem, megengedett-e az étrendben...

2012. nov. 29. 16:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én húst, tojást, halat, belsőségeket eszem, néha csak úgy magában, néha zöldségekkel.

Meg gyümölcsöket.

De én válogatós vagyok ezeken belül is, nem eszek meg minden zöldséget és gyümölcsöt.

A húsos-zsíros disznóságok a kedvenceim. :) (és vékony vagyok pedig :P)

Most nem sorolom fel mit szabad enni és mit nem, ezt nyilván tudod. Amit nem szabad azt nem eszem, egyértelmű.

Hogy mennyit eszem azt nem tudom megmondani. Mikor milyen az étvágyam, én nem számolgatom a grammokat meg a kalóriákat.

Van amikor egész nap rágok valamit, van amikor alig eszem. Mikor hogy kívánom.

Néha szoktam paleósok blogjairól recepteket gyűjtögetni és elkészíteni, de a túlbonyolított dolgok nem jönnek be. De kinek mi. Én nem vagyok nagyigényű.

2012. nov. 29. 20:32
 12/18 anonim válasza:
Szerintem a dejóban van cukor. Hát az igaz hogy a dió jó drága, de mi szoktunk kiránduláskor is szedni aztán télen az van, törögetjük tök hangulatos. Én sem nagyon veszek ilyen liszteket mondjuk pékárut nem eszem, hús, hal, zöldség, gyümölcs. Ma ebédre spenótot ettem főtt tojással. Ja igen még tojást is eszem jó sokat minden féle formában elkészítve.
2012. nov. 30. 14:00
 13/18 A kérdező kommentje:

Általában tényleg van cukor, de ez az egy fajta volt (Paco), amiből volt cukrozatlan változat, meg édesítős változat (az kék csomagolású volt).

Merre kirándulsz? Lehet, beiktatok egy ilyet én is:-D

2012. nov. 30. 18:24
 14/18 Quorra ***** válasza:
Mi az a dejó?
2012. dec. 1. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Hello! :)

Olcsó diópótló. Alapvetően darált diót helyettesítő (tehát állagában, ízében hasonló) élelmiszer. Mag őrlemény dió aromával, általában cukorral.

2012. dec. 1. 14:15
 16/18 Quorra ***** válasza:
Életemben nem hallottam erről, köszi!
2012. dec. 1. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Kell egy kis élelmiszeripari, kereskedelmi tapasztalat és akkor találkozhat vele az ember.. meg sok más érdekességgel is :)
2012. dec. 1. 20:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyébként mi az a dejó miből van és miért találták ki? Miért nem használnak diót ha létezik és finomabb???
2014. márc. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!