Cukrozatlan dejót lehet használni "lisztként"?
Én húst, tojást, halat, belsőségeket eszem, néha csak úgy magában, néha zöldségekkel.
Meg gyümölcsöket.
De én válogatós vagyok ezeken belül is, nem eszek meg minden zöldséget és gyümölcsöt.
A húsos-zsíros disznóságok a kedvenceim. :) (és vékony vagyok pedig :P)
Most nem sorolom fel mit szabad enni és mit nem, ezt nyilván tudod. Amit nem szabad azt nem eszem, egyértelmű.
Hogy mennyit eszem azt nem tudom megmondani. Mikor milyen az étvágyam, én nem számolgatom a grammokat meg a kalóriákat.
Van amikor egész nap rágok valamit, van amikor alig eszem. Mikor hogy kívánom.
Néha szoktam paleósok blogjairól recepteket gyűjtögetni és elkészíteni, de a túlbonyolított dolgok nem jönnek be. De kinek mi. Én nem vagyok nagyigényű.
Általában tényleg van cukor, de ez az egy fajta volt (Paco), amiből volt cukrozatlan változat, meg édesítős változat (az kék csomagolású volt).
Merre kirándulsz? Lehet, beiktatok egy ilyet én is:-D
Hello! :)
Olcsó diópótló. Alapvetően darált diót helyettesítő (tehát állagában, ízében hasonló) élelmiszer. Mag őrlemény dió aromával, általában cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!